![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ... To bol presne palicu, ktorá bola v počítači, pretože deň, bodka, keď som to postavil. Takže to nie je dual-channel vydaní alebo jeden-kanál, pretože jedného dňa proste rozhodla uznať len polovicu. Tak som šiel zo 512mb na 256 MB, v skutočnosti - je to moje HD stroj rovnako. Išiel som a kúpil novú palicu (Hynix DDR400 1GB) a koľko dostanem, keď som sa oheň systému ... polovica znova. Zkusil inú palicu, všetci držia v rôznych časov a stále no go. Je prekvapujúce, CPU-Z uznáva, 1gb Hynix DDR400 RAM (takže je to určite robí svoju prácu), ale BIOS a Windows uznáva iba 512mb Rovnako ako Ubuntu a Knoppix. Použil som Memtest86 a povedal, že žiadne chyby alebo problémy. Všetky palice boli súdení v presne rovnaké nastavenie inde, a nájdu 1GB Takže ďalšie otázkou je, prečo? Má dôjsť k poškodeniu dosky? Pre záznam, je to doska Gigabyte 848P a Hynix RAM (nový v prípade, že ste si toho nevšimla) - pôvodný bol Corsair RAM. Nikdy som nevidel tento problém inde, a súdiac podľa ľudí, ktoré som hovoril s ... sa nezdá, že videl problém buď! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| aký OS používate? potom zase já nevidí dôvod, prečo len čítanie 512 Mal som problém čítanie 4GB, len aby zistil priehľad mohol čítať iba 3 GB. ale myslím, že to môže byť rôzne abit
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Má vaša základná doska má na palube-video?
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Skúste ísť do BIOSu a niekde v tom marast môžete nájsť možnosť nerobiť rýchly štart, či možnosť robiť plnú kontrolu pamäte. Možno budete chcieť pozrieť na to, ako moc BIOS hlási tiež. Restart a (potom, čo čakal celú večnosť), zistite, či sa to rieši. Ak tomu tak je, sa zmení späť na rýchly štart. Je m / b dosť starý na to, aby sa nový CMOS batérie?
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| I'm using XP Media Center 2005. Vista podporuje +3,14 gigabajt alebo niečo podobného, že pre 32bit. Moja rada nemá onboard video (mám model P, je integrovaný model I). Skúsim to, čo Mike navrhol pre plnú kontrolu pamäte. By sa s najväčšou BIOSy 2003-2004 po tom, čo sa dá - a som vybavený novú batériu ešte v decembri. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Budem sa pozrieť neskôr. Vďaka za pomoc - dám vám vedieť, ako som dostal on. |
|
| |||
| |||
| Alright, nakoniec som sa dostal asi na to - just checked asi 20 minút pred a nie je nikde zmienka o Fast Štart alebo Full Kontrola pamäte vôbec. Akékoľvek ďalšie nápady? Som čerstvo okrem kúpy novej dosky, ale sú prerušená pred stáročiami. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Mali sme dve HP Omnibooks v minulosti a jeden mal presne rovnaký problém, ale len jeden slot, a nikdy som na dne, že z dôvodu inej patice a iné notebook bol v poriadku. Dal som ju k hardvéru poruchu.
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| HDD niekedy nie je možné zistiť, ktoré základné dosky | lauz006 | Drives & Removable Media | 2 | 15. jún 2009 02:37 |
| Existuje taká vec ako je slušné Polčas Polčas Výška grafických kariet? | mctw | Graphics Cards & Monitory | 5 | 3. apríl 2009 15:54 |
| Low Profile / Polčas Veľkosť / Polčas Výška PCI grafická karta | tomthedrummer1992 | Graphics Cards & Monitory | 5 | 16 február 2009 09:00 |
| Reportované Memory nezodpovedá Suma Inštalovaná pamäť | weedan_ash | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 13. január 2009 17:18 |
| Acer laptop podivně mrznúce | chrisleech11 | Notebooky, Mobily a PDA | 19 | 5. február 2008 10:04 |
| Thread Tools | |
| |