![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| ... ово је тачно штап који су били у рачунару тачку од дана када сам је подигао. Тако да није Дуал Цханнел проблем или један канал, јер то само један дан одлучио да се призна само половина. Отишао сам од 512МБ до 256МБ, у суштини - то ми се ХД машина као. Отишао сам и купио нови штап (Хыникс ДДР 400 1ГБ) и колико могу да добијем кад сам ватру до пола система ... поново. Покушао друго дрво, сви штапови различитих места и даље не идем. Чудно, ЦПУ-З препознаје 1ГБ Хыникс ДДР 400 РАМ-а (тако да сигурно ради свој посао), али у БИОС и Уиндоус препознаје само 512МБ. Као што то чини Убунту и Кнопикс. Користио сам Мемтест86 и он је рекао да нема грешака или проблема. Сви штапови су покушали на исти подешавања на другом месту и они наћи 1ГБ. Дакле, следеће питање је, зашто? Је одбор оштете? За снимање, то је ГИГАБЫТЕ 848П плочи и Хыникс РАМ-а (нови у случају да није приметио) - оригинални је Гусар РАМ-а. Никада нисам видео тај проблем на другом месту и судећи по људима сам говорио ... не изгледа да су видели било проблема! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Шта ОС користите? онда опет ја донт видјети зашто је само за читање 512 Имао сам проблем читања 4гб, само да бисте сазнали да Виста може само читати 3Гб али мислим да то могу бити различити Абит
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ли ваша матична плоча има на плочи видео снимак?
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Покушајте да иде у БИОС и негде у тој Баруштина можете наћи опцију да не могу брзо почети, или опцију да раде пуном проверу меморије. Можда ћете желети да погледате колико БИОС-а је превише извештаја. Рестарт и (након чекања вечности) видим да ли да га решава. Ако не, вратите се брзо почети. Да ли је М / Б довољно старе да је потребан нови ЦМОС батерије?
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| Ја сам преко КСП-Медиа Центар 2005. Виста подржава 3.14ГБ или нешто слично за 32бит. Мој одбора нема видеа броду (имам П модел, сам модел је интегрисана). Ја ћу покушати што Мајк је предложила за потпуно испитивање меморије. Би већина БИОСес после 2003-2004 су га - и ја једноставно опремљена нова батерија као што је недавно у децембру. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| Узет ћу погледати касније. Хвала на помоћи - и обавестићемо вас о томе како сам добио. |
|
| |||
| |||
| Алригхты, коначно сам добио то да је - само провери пре око 20 минута и нема нигде на помиње Брзи Почетак или Детаљни Меморија Погледајте уопште. Било које друге идеје? Ја сам из свеже осим куповине нове плоче, али су они прекинути прије старости. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Имали смо два ХП-Омнибоокс у прошлости и један потпуно је исти проблем, али само у један слот и никада нисам добио на дну које, јер су други слот и осталих лаптопа у реду. И ставити га до квара хардвера.