![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| ... bu bilgisayarın günlük beri kesin sopa vardı nokta zaman inşa. Bu yüzden bir çift kanal sorunu ya da tek kanallı çünkü bir gün sadece yarım tanımak için karar verdi. Ben 512MB'dan 256MB için, yürürlükte gitti - bu benim HD makine de's. Gittim ve yeni bir sopa aldım (Hynix DDR400 1GB) ve ne kadar sistemi ... yarısı tekrar ne zaman ateş alabilirim. Bir sopa, farklı yuvaları tüm sopa ve hala gitmek güvenilir. Garip, CPU-Z 1GB Hynix DDR400 RAM tanımaktadır (böylece kesinlikle) ama BIOS işini yapıyor ve Windows sadece 512MB tanımaktadır. Olarak Ubuntu ve Knoppix yok. Ben memtest86 kullanılmış ve hiçbir hata veya sorun olduğunu söyledi. Tüm çubuklar aynı kurulumu başka yargılandı ve 1GB bulabilirsiniz. Böylece sonraki soru, neden? Has kurulu bozulabilir? Kaydı için bir Gigabyte 848P kurulu ve Hynix RAM sizi fark etmedi halinde (yeni bir) - orijinal Corsair RAM buydu. Bu sorun başka bir yerde görmedim ben konuştum olanların bakarsak ... onlar da sorunu görmüş görünmüyor! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ne kullandığınız işletim sistemi? sonra tekrar I see dont neden onun sadece 512 okuma i, sadece uzak manzara bulmak için sadece 3gb okuyabilir 4GB okurken bir sorun vardı ama bu farklı abit olabilir düşünüyorum
Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! Benim Sistemi: Benimki
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Anakartınızın mu üzerinde sahip-board video?
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| BIOS girecek ve bir yerde bu bataklık size bir seçenek bulabilirsiniz değil hızlı bir başlangıç veya bir seçenek tam bir hafıza kontrol yapmak yapmaya çalışın. Ne kadar çok BIOS bildiren bakmak isteyebilirsiniz. Ve yeniden başlatın (bir sonsuzluk bekleyen) sonra görmek tutmamak eğer. Eğer, geri değiştirir hızlı başlatın. M / b yeterli yeni bir CMOS pil ihtiyacınız için eski?
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| |||
| |||
| Ben XP Media Center 2005 kullanıyorum. Vista destekler 3.14GB veya benzer bir şey 32bit için. Benim kurulu (I P modeli, ben modeli) entegre olup olmadığını onboard video yok. Mike tam bellek kontrol için ne önerdi çalışırız. Cekti en BIOS'larda sonra 2003-2004 have it - ve ben Aralık olarak son olarak yeni bir pil takıldı. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| |||
| |||
| Daha sonra bir bakacağım. Thanks for your help - Sana nasıl binip bildireceğiz. |
|
| |||
| |||
| Alrighty, I finally civarında var - sadece 20 dakika kadar önce kontrol hiçbir söz bir yerde bir Hızlı Başlangıç veya Tam Bellek at all Check. Başka fikirler? Dışarı yeni bir board satın alma dışında taze değilim, ama yıllar önce bitmiştir, konum. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Biz iki HP Omnibooks vardı geçmiş ve bir aynı sorunu vardı, ama bir yuvası sadece ve ben bunun altında, got to asla çünkü diğer yuvası ve diğer ince dizüstü bilgisayar vardı. Aşağı donanım arızaya koydu.