менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Half-пам'яті тільки бути виявлені ... Але як не дивно ....

Reply

Різьба Інструменти
Old 23 січня 2008, 06:12
Нові члени групи

Default Half-пам'яті тільки бути виявлені ... Але як не дивно ....

... Це була точна палицею, яка була в комп'ютері, оскільки точка день, коли я збудував його. Так що це не подвійний випуск канал або одноканальне тому що одного разу він просто вирішив визнають лише наполовину.

І я пішов від 512MB до 256MB, по суті справи - це моя машина HD також. Я пішов і купив новий Stick (DDR400 Hynix 1GB) і скільки я отримаю, запустити систему ... півтора рази. Спробував інший палиці, все палиці в різні слоти і до цих пір не йти. Як не дивно, CPU-Z визнає, 1GB RAM DDR400 Hynix (так це, безумовно, виконує свою роботу), а BIOS і Windows розпізнає тільки 512MB. Як робить Ubuntu і Knoppix.

Я використав Memtest86 і вона каже, не було ніяких помилок або проблем. Всі палички намагалися точно так же установка в іншому місці, і вони знаходять 1GB. Тому наступне запитання, чому? Має ради пошкоджений? Для запису, це Gigabyte 848P борту і оперативної пам'яті Hynix (нова у випадку якщо ви не помітили) - оригінал був Corsair RAM.

Я ніколи не бачив цю проблему в іншому місці і, судячи з людей, яких я говорив ... вони, здається, НЕ бачили, яких проблем!
Old 23 січня 2008, 06:21
Донор групи

якою ОС ви використовуєте?

Потім знову я не бачу, чому її тільки читання 512

У мене була проблема читання 4gb, тільки щоб з'ясувати, перспектива може лише читати 3gb

але я думаю, що це можуть бути різні ABIT

Моя система: Мій

Процесор (и):
AMD Athlon Dual Core
Материнська плата:
WinFast 6600
ОЗУ:
3gb
Графічна карта (и):
MSI 8600GT
Звукова карта:
Деякі дешевих DX9 5.1
Жорсткий диск (и):
Оптичний привід (и):
Діло / PSU:
Охолодження:
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
CiBox 1440 x 900
Операційна система (и):
Vista
Old 23 січня 2008, 06:22
Донор групи

Чи існує у вашій материнської плати мають на борту відео?
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 23 січня 2008, 06:22
Донор групи

Спробуйте вдаючись в BIOS і де-то в цьому болоті можна знайти такий варіант не робити швидкий старт, або можливість робити повну перевірку пам'яті. Ви можете подивитися, скільки BIOS повідомляє, теж.

Перезавантаження і (після чекати цілу вічність) подивитися, чи допоможе це. Якщо це відбудеться, повернення в режим швидкого запуску.

Є M / B достатньо старий, щоб потрібен новий акумулятор CMOS?

Old 23 січня 2008, 06:28
Нові члени групи

Я використовую XP Media Center 2005. Vista підтримує 3.14GB або щось подібне для 32bit.

Моя порада не має вбудовану відео (я маю З моделлю, є комплексною і модель).

Я постараюся, що Майк запропонував для повної перевірки пам'яті. Буде найбільш BIOS, після 2003-2004 є - і я просто встановлений новий акумулятор не далі як у грудні.
Old 23 січня 2008, 06:34
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав drewhiggins View Post
Я використовую XP Media Center 2005. Vista підтримує 3.14GB або щось подібне для 32bit.

Моя порада не має вбудовану відео (я маю З моделлю, є комплексною і модель).

Я постараюся, що Майк запропонував для повної перевірки пам'яті. Буде найбільш BIOS, після 2003-2004 є - і я просто встановлений новий акумулятор не далі як у грудні.
Моя річна ноутбуці Q35 має його, знаю про комп'ютерах, але я думаю, да.

Old 23 січня 2008, 06:37
Нові члени групи

Я подивлюся пізніше. Дякуємо за вашу допомогу - я дам вам знати, як я сидів.
Old 26 січня 2008, 05:57
Нові члени групи

Alrighty я, нарешті, отримала її околицях - просто перевірили близько 20 хвилин тому, і немає ніякої згадки будь-якої точки Fast Start "або" Повний Перевірка пам'яті взагалі. Будь-які інші ідеї? Я є свіжий виходу, крім покупки нової ради, але вони давним-давно припинено.
Old 30 січня 2008, 05:52
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав drewhiggins View Post
Alrighty я, нарешті, отримала її околицях - просто перевірили близько 20 хвилин тому, і немає ніякої згадки будь-якої точки Fast Start "або" Повний Перевірка пам'яті взагалі. Будь-які інші ідеї? Я є свіжий виходу, крім покупки нової ради, але вони давним-давно припинено.
Я думаю, ви вже поставили останню прошивку на вашому BIOS? Може бути, перепрошивання він буде Jog свою пам'ять! Чи не знаю, що запропонувати, крім того, це досить дивна проблема.

У нас було два HP Omnibooks в минулому, і треба було точно такою ж проблемою, але тільки в один слот, і я не отримав до дна, що, оскільки інший слот ноутбука і іншим було добре. Я поклав його до апаратного збою.

Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.