![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| ... Це була точна палицею, яка була в комп'ютері, оскільки точка день, коли я збудував його. Так що це не подвійний випуск канал або одноканальне тому що одного разу він просто вирішив визнають лише наполовину. І я пішов від 512MB до 256MB, по суті справи - це моя машина HD також. Я пішов і купив новий Stick (DDR400 Hynix 1GB) і скільки я отримаю, запустити систему ... півтора рази. Спробував інший палиці, все палиці в різні слоти і до цих пір не йти. Як не дивно, CPU-Z визнає, 1GB RAM DDR400 Hynix (так це, безумовно, виконує свою роботу), а BIOS і Windows розпізнає тільки 512MB. Як робить Ubuntu і Knoppix. Я використав Memtest86 і вона каже, не було ніяких помилок або проблем. Всі палички намагалися точно так же установка в іншому місці, і вони знаходять 1GB. Тому наступне запитання, чому? Має ради пошкоджений? Для запису, це Gigabyte 848P борту і оперативної пам'яті Hynix (нова у випадку якщо ви не помітили) - оригінал був Corsair RAM. Я ніколи не бачив цю проблему в іншому місці і, судячи з людей, яких я говорив ... вони, здається, НЕ бачили, яких проблем! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| якою ОС ви використовуєте? Потім знову я не бачу, чому її тільки читання 512 У мене була проблема читання 4gb, тільки щоб з'ясувати, перспектива може лише читати 3gb але я думаю, що це можуть бути різні ABIT
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи існує у вашій материнської плати мають на борту відео?
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Спробуйте вдаючись в BIOS і де-то в цьому болоті можна знайти такий варіант не робити швидкий старт, або можливість робити повну перевірку пам'яті. Ви можете подивитися, скільки BIOS повідомляє, теж. Перезавантаження і (після чекати цілу вічність) подивитися, чи допоможе це. Якщо це відбудеться, повернення в режим швидкого запуску. Є M / B достатньо старий, щоб потрібен новий акумулятор CMOS?
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Я використовую XP Media Center 2005. Vista підтримує 3.14GB або щось подібне для 32bit. Моя порада не має вбудовану відео (я маю З моделлю, є комплексною і модель). Я постараюся, що Майк запропонував для повної перевірки пам'яті. Буде найбільш BIOS, після 2003-2004 є - і я просто встановлений новий акумулятор не далі як у грудні. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Я подивлюся пізніше. Дякуємо за вашу допомогу - я дам вам знати, як я сидів. |
|
| |||
| |||
| Alrighty я, нарешті, отримала її околицях - просто перевірили близько 20 хвилин тому, і немає ніякої згадки будь-якої точки Fast Start "або" Повний Перевірка пам'яті взагалі. Будь-які інші ідеї? Я є свіжий виходу, крім покупки нової ради, але вони давним-давно припинено. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
У нас було два HP Omnibooks в минулому, і треба було точно такою ж проблемою, але тільки в один слот, і я не отримав до дна, що, оскільки інший слот ноутбука і іншим було добре. Я поклав його до апаратного збою.