![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Както заглавието казва моя компютър, когато за първи път я включите, зарежда BIOS тогава половината той казва: Автоматично откриване на Маса USB устройства за съхранение на данни Устройство # 01 А той просто увисва на за това, което чувства като завинаги, докато накрая Windows XP товари (обикновено увисва на от 2 мин. до понякога 5!) Ще оценявам от помощ по въпроса! Благодаря! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имате ли маса USB устройства за съхранение на данни включени?
| |||
| |||
| Какво като USB стик или нещо такова? Или нещо като мишка, джойстик и т.н.? |
|
| |||
| |||
| А масата USB устройство за съхранение е нещо като памет, външен твърд диск, iPod ... По принцип всичко, което може да се съхранява данни. |
|
| |||
| |||
| Доколкото знам, A USB устройство за съхранение масово не бе включен в момента на начално нагоре. Имам USB памет, която използвам от време на време, но не са включени в нея по време на началния етап. Благодарности |
|
| |||
| |||
| Опитайте с изключване на откриване на такива устройства в BIOS. USB устройства за съхраняване на масата не са необходими за 99% от начално настройки във всеки случай. |
|
| |||
| |||
| Тя работи. Благодаря много много |
|
| |||
| |||
| Вие сте добре дошли. |
|
| |||
| |||
| Здрасти. Аз имам проблем с това също. Но в моя проблем, BIOS разпознава 00 USB устройства за съхраняване на масата намерени и конфигуриран ... и нищо не се случва повече ... от USB неща, аз имам само свързан с мишката. Не знам какъв е проблемът с него. Ползвам AmiBios, от mainboard Asus M3A32-MVP DELUXE. Не знам как да направя моя COMP работа. Също така не знам къде да изключите откриването на тези, USB устройства за съхранение на данни. Някой може да ми помогне? PS. Съжалявам за моя лош английски:) |
|
| |||
| |||
| Добре аз вече го разбра ... Аз решен проблемът сам ... |