![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jak název říká, můj počítač, když jsem ho na první, nahrál BIOS pak na půl cesty dolů se říká: Auto-detekci USB Mass Storage zařízení Přístroj # 01 A to prostě visí na to, co cítí, jako věčně, až nakonec Windows XP načte (obvykle visí na 2 minuty, aby se někdy 5!) Vážíme pomoci v této věci! Díky! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Máte nějaké USB mass storage zařízení připojit?
| |||
| |||
| Co jako USB klíčenky, nebo tak něco? Nebo něco jako myš, joystick atd.? |
|
| |||
| |||
| USB mass storage zařízení, je něco jako Memory Stick, externí pevný disk, iPod ... V podstatě cokoliv, co je možné uložit data. |
|
| |||
| |||
| Pokud vím, USB mass storage zařízení nebyl zapojen v době naběhnout. Mám USB paměťové kartě, kterou jsem používat čas od času, ale nemám je zapojen v průběhu start-up. Díky |
|
| |||
| |||
| Zkuste zakázat detekci těchto zařízení v systému BIOS. USB mass storage zařízení, která nejsou potřebná pro 99% zaváděcí systémy stejně. |
|
| |||
| |||
| Fungovalo to. Díky moc |
|
| |||
| |||
| Není zač. |
|
| |||
| |||
| Nazdar. Mám problém s tímto taky. Ale na můj problém, bios detekuje 00 USB Mass Storage zařízení nalezeno a nakonfigurováno ... a nic se neděje ... z USB, co jsem pouze připojené myši. Nevíte, co se děje s ním. I use AmiBios na základní Asus M3A32-MVP Deluxe. Nevíte, jak se dělá můj comp funguje. Také nevím, kde to vypnout detekci těchto USB zařízení. Kdokoliv mi může pomoci? PS. Omlouváme se za můj špatný english:) |
|
| |||
| |||
| Ok už si to ... i vyřešit problém sám ... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Můj HP Dx 2390 nestartuje .... to nefunguje Too! | iseksa1989 | Obecné Hardware Chat | 2 | 6. Duben 2009 14:42 |
| Všechna USB zařízení bez nezávislé napájení visí můj systém, nebo systém běžet velmi pomalu | lightfoot | Obecné Hardware Chat | 10 | 18. března 2009 05:48 |
| Pevný disk není odhalování | jj110 | Drives & Removable Media | 3 | 9. listopadu 2008 13:27 |
| Hmotnost mailování s Outlookem | atorres0506 | Email, VoIP & IM Diskuse | 6 | 27. únor 2008 15:06 |
| CD Spisovatel Detekce problému | nithkumar | Drives & Removable Media | 2 | 15. listopadu 2007 12:32 |
| Thread Nástroje | |
| |