μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

"Κολλάει" για την "Αυτόματη ανίχνευση USB συσκευές μαζικής αποθήκευσης" κατά τη διάρκεια της εκκίνησης, μέχρι ...

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 30, Αυγούστου 2007, 06:49
Νέο Μέλος Ομάδα

Default "Κολλάει" για την "Αυτόματη ανίχνευση USB συσκευές μαζικής αποθήκευσης" κατά τη διάρκεια της εκκίνησης, μέχρι ...

Όπως λέει ο τίτλος, ο υπολογιστής μου όταν πρωτοήρθα ανάβετε, φορτώνει το BIOS, τότε προβλέπονται στα μισά που λέει:

Αυτόματη ανίχνευση USB συσκευές μαζικής αποθήκευσης
Συσκευή # 01

Και μόνο "κολλάει" σε ό, τι αισθάνεται για πάντα όπως τα Windows XP έως το τέλος φορτίων (συνήθως κρέμεται από 2 λεπτά για να ενίοτε 5!)

Θα εκτιμούσα κάθε βοήθεια για το θέμα!

Ευχαριστώ!
Old 30, Αυγούστου 2007, 07:06
Διαχειριστής Ομάδα

Default "Κολλάει" για την "Αυτόματη ανίχνευση USB συσκευές μαζικής αποθήκευσης" κατά τη διάρκεια της εκκίνησης, μέχρι ...

Έχετε USB συσκευές μαζικής αποθήκευσης συνδεθεί;

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 30, Αυγούστου 2007, 07:12
Νέο Μέλος Ομάδα

Τι ήθελε ένα USB stick ή κάτι άλλο; Ή κάτι σαν το ποντίκι, joystick κλπ;
Old 30, Αυγούστου 2007, 07:29
Διαχειριστής Ομάδα

Μια συσκευή μαζικής αποθήκευσης USB είναι κάτι σαν ένα memory stick, εξωτερικό σκληρό δίσκο, iPod ...

Βασικά κάτι που μπορεί να αποθηκεύσει δεδομένα.
Old 30, Αυγούστου 2007, 08:59
Νέο Μέλος Ομάδα

Απ 'όσο γνωρίζω, μια συσκευή μαζικής αποθήκευσης USB δεν είχε συνδεθεί κατά τη στιγμή της εκκίνησης μέχρι. Έχω ένα USB memory stick, το οποίο χρησιμοποιώ από καιρό σε καιρό, αλλά δεν θα έχουν συνδεθεί κατά τη διάρκεια της εκκίνησης.

Ευχαριστώ
Old 30, Αυγούστου 2007, 09:20
Διαχειριστής Ομάδα

Δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε την ανίχνευση αυτών των συσκευών στο BIOS.

USB συσκευές μαζικής αποθήκευσης δεν είναι αναγκαία για το 99% της εκκίνησης ρυθμίσεις ούτως ή άλλως.
Old 30, Αυγούστου 2007, 14:53
Νέο Μέλος Ομάδα

Δούλεψε. Ευχαριστώ πολύ
Old 30, Αυγούστου 2007, 14:57
Διαχειριστής Ομάδα

Είστε ευπρόσδεκτοι.
Old 22 Οκτ 2008, 13:05
Νέο Μέλος Ομάδα

Γεια σου. Θα έχουμε πρόβλημα με αυτό. Αλλά το δικό μου πρόβλημα, BIOS εντοπίζει 00 USB συσκευές μαζικής αποθήκευσης και βρέθηκαν ρυθμιστεί ... περισσότερο και τίποτα δεν θα συμβεί ... usb από τα πράγματα, έχω μόνο το ποντίκι συνδεδεμένο. Να μην γνωρίζουν τι είναι λάθος με αυτό. Χρησιμοποιώ AmiBios, με κύρια Asus M3A32-MVP DELUXE. Δεν ξέρω πώς να μου comp εργασίας. Επίσης δεν ξέρω από πού να απενεργοποιήσετε την ανίχνευση αυτών των συσκευών αποθήκευσης USB. Οποιοσδήποτε μπορεί να με βοηθήσει;

PS. Sorry for my bad english:)
Old 5 Νοεμβρίου 2008, 11:27
Νέο Μέλος Ομάδα

Ok i περιλαμβανόταν ήδη έξω ... Έλυσα το πρόβλημα εγώ ...
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.