![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Όπως λέει ο τίτλος, ο υπολογιστής μου όταν πρωτοήρθα ανάβετε, φορτώνει το BIOS, τότε προβλέπονται στα μισά που λέει: Αυτόματη ανίχνευση USB συσκευές μαζικής αποθήκευσης Συσκευή # 01 Και μόνο "κολλάει" σε ό, τι αισθάνεται για πάντα όπως τα Windows XP έως το τέλος φορτίων (συνήθως κρέμεται από 2 λεπτά για να ενίοτε 5!) Θα εκτιμούσα κάθε βοήθεια για το θέμα! Ευχαριστώ! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχετε USB συσκευές μαζικής αποθήκευσης συνδεθεί;
| |||
| |||
| Τι ήθελε ένα USB stick ή κάτι άλλο; Ή κάτι σαν το ποντίκι, joystick κλπ; |
|
| |||
| |||
| Μια συσκευή μαζικής αποθήκευσης USB είναι κάτι σαν ένα memory stick, εξωτερικό σκληρό δίσκο, iPod ... Βασικά κάτι που μπορεί να αποθηκεύσει δεδομένα. |
|
| |||
| |||
| Απ 'όσο γνωρίζω, μια συσκευή μαζικής αποθήκευσης USB δεν είχε συνδεθεί κατά τη στιγμή της εκκίνησης μέχρι. Έχω ένα USB memory stick, το οποίο χρησιμοποιώ από καιρό σε καιρό, αλλά δεν θα έχουν συνδεθεί κατά τη διάρκεια της εκκίνησης. Ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
| Δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε την ανίχνευση αυτών των συσκευών στο BIOS. USB συσκευές μαζικής αποθήκευσης δεν είναι αναγκαία για το 99% της εκκίνησης ρυθμίσεις ούτως ή άλλως. |
|
| |||
| |||
| Δούλεψε. Ευχαριστώ πολύ |
|
| |||
| |||
| Είστε ευπρόσδεκτοι. |
|
| |||
| |||
| Γεια σου. Θα έχουμε πρόβλημα με αυτό. Αλλά το δικό μου πρόβλημα, BIOS εντοπίζει 00 USB συσκευές μαζικής αποθήκευσης και βρέθηκαν ρυθμιστεί ... περισσότερο και τίποτα δεν θα συμβεί ... usb από τα πράγματα, έχω μόνο το ποντίκι συνδεδεμένο. Να μην γνωρίζουν τι είναι λάθος με αυτό. Χρησιμοποιώ AmiBios, με κύρια Asus M3A32-MVP DELUXE. Δεν ξέρω πώς να μου comp εργασίας. Επίσης δεν ξέρω από πού να απενεργοποιήσετε την ανίχνευση αυτών των συσκευών αποθήκευσης USB. Οποιοσδήποτε μπορεί να με βοηθήσει; PS. Sorry for my bad english:) |
|
| |||
| |||
| Ok i περιλαμβανόταν ήδη έξω ... Έλυσα το πρόβλημα εγώ ... |