![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Kao što naslov kaže, moj kompjuter, kad sam prvi put okrenuti ga, a zatim učitava BIOS upola down on kaže: Automatsko otkrivanje USB Mass Storage Devices Uređaj # 01 I to samo za ono što visi na osjeća kao vječno dok konačno Windows XP opterećenja (obično visi od 2 min da ponekad 5!) Bilo koji pomoć bi na to pitanje! Hvala! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imate li kakvih USB mass storage uređaji priključeni na struju?
| |||
| |||
| Što kao USB stick ili nešto? Ili nešto poput miša, džojstik itd? |
|
| |||
| |||
| USB uređaj za masovnu pohranu je nešto kao memory stick, vanjski hard disk, iPod ... Uglavnom sve što se može pohraniti podatke. |
|
| |||
| |||
| Dug kao JA znati, USB uređaj za masovnu pohranu nije bio priključen na vrijeme čizma gore. JA dont imati USB memory stick koji sam koristiti s vremena na vrijeme, ali nemam ga u priključen tijekom start-up. Hvala |
|
| |||
| |||
| Probajte onemogućiti otkrivanje takvih uređaja u BIOS. USB mass storage uređaja nije potreban za 99% boot instrumenta anyway. |
|
| |||
| |||
| To je radio. Hvala vrlo velik dio |
|
| |||
| |||
| Vi ste dobrodošli. |
|
| |||
| |||
| Bok. Imam je dobio ovaj problem s previše. Ali u minski problem, 00 bios prepozna usb mass storage uređaja naći i konfigurira ... i više ništa ne događa ... USB iz stvari, imam samo spojeno miša. Ne znam što nije u redu s njim. Koristim AmiBios, na mainboard Asus M3A32-MVP DELUXE. Ne znam kako to izraditi moj comp radi. Također, ne znam gdje se mogu onemogućiti otkrivanje onih USB uređaji za pohranu. Bilo tko može pomoć mene? PS. Žao mi je za moj loš engleski:) |
|
| |||
| |||
| Ok ja već figured it out ... I ja sam riješio problem ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Moj Hp DX 2390 Boot .... Nije li to visi Too! | iseksa1989 | General Hardware Chat | 2 | 6. travanj 2009 14:42 |
| Svih USB uređaja bez neovisne napajanje smrzne moj sistem ili sistem trčanje vrlo sporo | lightfoot | General Hardware Chat | 10 | 18. ožujak 2009 05:48 |
| Hard disk nije otkrivanje | jj110 | Drives & Izmjenjivi mediji | 3 | 9. studeni 2008 13:27 |
| Misa Slanja E-pošte s outlook | atorres0506 | Email, VoIP & IM Razgovor | 6 | 27. veljača 2008 15:06 |
| CD Writer Otkrivanje problema | nithkumar | Drives & Izmjenjivi mediji | 2 | 15. studeni 2007 12:32 |
| Thread Tools | |
| |