kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

Lefagy az "automatikus észlelése USB Mass Storage Devices" alatt boot-up ...

Reply

Téma eszközök
Old Augusztus 30 2007, 06:49
Új tag Csoport

Default Lefagy az "automatikus észlelése USB Mass Storage Devices" alatt boot-up ...

Ahogy a cím mondja, a számítógépet, amikor először kapcsolja be, a BIOS betölti majd meg, hogy félúton azt mondja:

Auto-kimutathassa az USB Mass Storage Devices
Device # 01

És ez csak a hangs milyen érzés örökké, amíg végül a Windows XP terhelések (általában lefagy az a 2 perc hogy néha 5!)

Méltányolná segít az ügyben!

Köszönjük!
Old Augusztus 30 2007, 07:06
Administrator Group

Default Lefagy az "automatikus észlelése USB Mass Storage Devices" alatt boot-up ...

Van USB háttértároló eszköz csatlakoztatva van?

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Augusztus 30 2007, 07:12
Új tag Csoport

Mi, mint egy USB stick vagy valami? Vagy valami, mint egy egér, joystick stb?
Old Augusztus 30 2007, 07:29
Administrator Group

USB háttértároló eszköz, mint a Memory Stick, külső merevlemez, iPod ...

Lényegében bármit, ami adatokat tárol.
Old Augusztus 30 2007, 08:59
Új tag Csoport

Amennyire én tudom, egy USB-háttértároló eszköz nem volt bedugva idején a boot up. Van egy USB memóriáról, amelyet használja időről időre, de nincs csatlakoztatva a start-up.

Köszönöm
Old Augusztus 30 2007, 09:20
Administrator Group

Próbáld meg kikapcsolni a felderítése, az eszközök a BIOS.

USB háttértároló eszköz nem szükséges a 99%-a boot telepítésekre anyway.
Old Augusztus 30 2007, 14:53
Új tag Csoport

Ez működött. Nagyon köszönöm
Old Augusztus 30 2007, 14:57
Administrator Group

Szívesen.
Old Október 22 2008, 13:05
Új tag Csoport

Szia. Én kaptam ezt a problémát is. De az enyém a probléma, a BIOS felismeri a 00 USB háttértároló eszköz, és a beállított ... és semmi több történik ... USB-ről a dolgokat, már csak a csatlakoztatott egér. Nem tudom, mi a baj vele. Használhatom AmiBios, az alaplap Asus M3A32-MVP DELUXE. Nem tudom, hogyan lehet az én kötelező munka. Szintén nem tudom, hol lehet letiltani feltárják azokat az USB tároló eszközöket. Valaki tud segíteni?

PS. Sorry for my bad english:)
Old November 5, 2008, 11:27
Új tag Csoport

Ok már figured it out ... Én megoldani a problémát magam ...
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Saját Hp Dx 2390 nem indul .... ez lóg Too! iseksa1989 Általános fémáru Chat 2 6. április 2009 14:42
Minden USB-eszközök nélkül független áramellátás lefagy az én-rendszer vagy a rendszer fut nagyon lassú Lightfoot Általános fémáru Chat 10 18. március 2009 05:48
Merevlemez nem kimutatására jj110 Drives & Removable Media 3 9. november 2008 13:27
Mass emailing Outlook atorres0506 E-mail, a VoIP és IM Vitalap 6 27. február 2008 15:06
CD-író probléma észlelése nithkumar Drives & Removable Media 2 15. november 2007 12:32
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.