![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ahogy a cím mondja, a számítógépet, amikor először kapcsolja be, a BIOS betölti majd meg, hogy félúton azt mondja: Auto-kimutathassa az USB Mass Storage Devices Device # 01 És ez csak a hangs milyen érzés örökké, amíg végül a Windows XP terhelések (általában lefagy az a 2 perc hogy néha 5!) Méltányolná segít az ügyben! Köszönjük! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Van USB háttértároló eszköz csatlakoztatva van?
| |||
| |||
| Mi, mint egy USB stick vagy valami? Vagy valami, mint egy egér, joystick stb? |
|
| |||
| |||
| USB háttértároló eszköz, mint a Memory Stick, külső merevlemez, iPod ... Lényegében bármit, ami adatokat tárol. |
|
| |||
| |||
| Amennyire én tudom, egy USB-háttértároló eszköz nem volt bedugva idején a boot up. Van egy USB memóriáról, amelyet használja időről időre, de nincs csatlakoztatva a start-up. Köszönöm |
|
| |||
| |||
| Próbáld meg kikapcsolni a felderítése, az eszközök a BIOS. USB háttértároló eszköz nem szükséges a 99%-a boot telepítésekre anyway. |
|
| |||
| |||
| Ez működött. Nagyon köszönöm |
|
| |||
| |||
| Szívesen. |
|
| |||
| |||
| Szia. Én kaptam ezt a problémát is. De az enyém a probléma, a BIOS felismeri a 00 USB háttértároló eszköz, és a beállított ... és semmi több történik ... USB-ről a dolgokat, már csak a csatlakoztatott egér. Nem tudom, mi a baj vele. Használhatom AmiBios, az alaplap Asus M3A32-MVP DELUXE. Nem tudom, hogyan lehet az én kötelező munka. Szintén nem tudom, hol lehet letiltani feltárják azokat az USB tároló eszközöket. Valaki tud segíteni? PS. Sorry for my bad english:) |
|
| |||
| |||
| Ok már figured it out ... Én megoldani a problémát magam ... |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Saját Hp Dx 2390 nem indul .... ez lóg Too! | iseksa1989 | Általános fémáru Chat | 2 | 6. április 2009 14:42 |
| Minden USB-eszközök nélkül független áramellátás lefagy az én-rendszer vagy a rendszer fut nagyon lassú | Lightfoot | Általános fémáru Chat | 10 | 18. március 2009 05:48 |
| Merevlemez nem kimutatására | jj110 | Drives & Removable Media | 3 | 9. november 2008 13:27 |
| Mass emailing Outlook | atorres0506 | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 6 | 27. február 2008 15:06 |
| CD-író probléma észlelése | nithkumar | Drives & Removable Media | 2 | 15. november 2007 12:32 |
| Téma eszközök | |
| |