![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| כפי הכותרת אומר, המחשב שלי, כאשר אני הראשון להפוך את זה, ה-BIOS טוען את הדרך למטה אז זה אומר: גילוי אוטומטי-USB Mass Storage Devices ההתקנים # 01 וזה פשוט נתקע על מה מרגיש לנצח עד סוף סוף את Windows XP נטען (בדרך כלל נתקע על 2 מ 5 דקות כדי לפעמים!) האם מעריכים כל עזרה בנושא! תודה! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם יש לך התקני USB לאחסון בנפח גדול ב פקוק?
| |||
| |||
| מה כמו מקל USB או משהו? או משהו כמו עכבר, מוט הגוי וכו '? |
|
| |||
| |||
| כבל USB הוא התקן אחסון בנפח גדול משהו כמו מקל זיכרון, כונן קשיח חיצוני, iPod ... בעיקרון כלום, כי יכול לאחסן נתונים. |
|
| |||
| |||
| ככל שאני יודע, התקן אחסון USB בנפח גדול לא היה פקוק ב בעת האתחול למעלה. יש לי כבל USB כרטיס זכרון ממורי סטיק אני משתמש בו מפעם לפעם, אבל אין לי את זה במהלך פקוק ב start-up. תודה |
|
| |||
| |||
| נסה להשבית את הגילוי של התקנים כאלה ב-BIOS. USB התקני אחסון בנפח גדול אין צורך של 99% של האתחול setups בכלל. |
|
| |||
| |||
| זה עבד. תודה רבה |
|
| |||
| |||
| אתה מוזמן. |
|
| |||
| |||
| הי. יש לי יש בעיה עם זה יותר מדי. אבל הבעיה שלי, ה-BIOS מזהה 00 USB התקני אחסון בנפח גדול נמצא מוגדרת ו ... ושום דבר לא יקרה יותר ... דברים מ USB, יש לי רק עכבר מחובר. לא יודע מה לא בסדר עם זה. אני משתמש AmiBios, ב mainboard ASUS M3A32-MVP Deluxe. אינך יודע כיצד לעשות את העבודה comp. גם אני לא יודע איפה ניתן להשבית גילוי אלה התקני אחסון USB. מישהו יכול לעזור לי? נ.ב.. אנו מתנצלים טעות שלי לאנגלית:) |
|
| |||
| |||
| בסדר אני כבר הבנתי את זה ... אני עצמי לפתור את הבעיה ... |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| אזור dx Hp 2390 אינו אתחול .... זה נתקע מדי! | iseksa1989 | כללי חומרה צ 'אט | 2 | 6 אפריל 2009 14:42 |
| כל התקני ה-USB ללא תלויות החשמל נתקע לי את המערכת או להפוך את המערכת להפעיל מאוד איטית | lightfoot | כללי חומרה צ 'אט | 10 | 18 מרץ 2009 05:48 |
| כונן קשיח לא גילוי | jj110 | כוננים & נשלפת | 3 | 9th נובמבר 2008 13:27 |
| דואר אלקטרוני ב-Outlook עם המונית | atorres0506 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 6 | -27 פברואר 2008 15:06 |
| תקליטור כותב גילוי הבעיה | nithkumar | כוננים & נשלפת | 2 | ה -15 בחודש נובמבר 2007 12:32 |
| שרשרת כלים | |
| |