![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Kaip pavadinimas sako, "My Computer", kai aš pirmą kartą ją įjungti, krovinius BIOS, tada pusiaukelėje nustatantis ji sako: Automatiškai aptikti USB Mass Storage Devices Įrenginių # 01 Ir jis tiesiog pakimba ant kokiu nesijaučia amžinai, kol pagaliau "Windows XP apkrovos (paprastai pakimba ant nuo 2 min kartais 5!) Džiaugiamės galėdami padėti šiuo klausimu! Thanks! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar turite USB atmintinės prijungtas?
| |||
| |||
| Kas kaip USB ar kažką? Ar kažkas panašaus pele vairasvirte ir tt? |
|
| |||
| |||
| USB laikmena yra kažkas panašaus į atminties kortelę, išorinį kietąjį diską, iPod ... Iš esmės nieko, kad galima laikyti duomenis. |
|
| |||
| |||
| Kiek aš žinau, USB saugojimo įrenginį nebuvo prijungtas prie įkrovos laikas. Aš turiu USB atminties kortelę, kuri galiu naudoti laikas nuo laiko, bet nemanau, kad jis prijungtas per start-up. Ačiū |
|
| |||
| |||
| Pabandykite išjungti tokių įtaisų aptikimo BIOS. USB atmintinės nereikia 99% įkrovos konfigūraciją anyway. |
|
| |||
| |||
| It worked. Dėkojame |
|
| |||
| |||
| You're welcome. |
|
| |||
| |||
| Labas. Turiu problema su tai. Bet mano problema, BIOS 00 aptinka USB atmintinės rasti ir konfigūruojamas ... ir nieko daugiau nutinka ... iš USB dalykų, aš tik prijungti pele. Nežinau, kas atsitiko su juo. Aš naudoju AmiBios, apie Asus plokštė M3A32-MVP Deluxe. Nežinau kaip padaryti, kad mano comp darbo. Taip pat aš nežinau, kur išjungti nustatant šių USB atmintinės. Anybody can help me? PS. Atsiprašau už mano blogą anglų kalba:) |
|
| |||
| |||
| Gerai, aš jau figured it out ... Aš išspręsta problema save ... |