![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Jak mówi tytuł, mój komputer po raz pierwszy go włączyć, a następnie ładuje BIOS połowy to mówi: Automatyczne wykrywanie urządzeń pamięci masowej USB Urządzenie # 01 I to właśnie za to, co wisi na czuje się jak zawsze, aż w końcu ładuje systemu Windows XP (zazwyczaj zawiesza się z czasem 2 min do 5!) Czy docenią każdą pomoc w tej sprawie! Dziękujemy! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy masz jakieś urządzenia pamięci masowej USB podłączone?
| |||
| |||
| Co jak USB stick czy coś? Albo coś takiego jak mysz, joystick itp? |
|
| |||
| |||
| USB masowego urządzenia magazynującego to coś jak Memory Stick, zewnętrzny dysk twardy, iPod ... W zasadzie wszystko, co można zapisać danych. |
|
| |||
| |||
| O ile wiem, pamięci masowej USB, urządzenie nie był podłączony w czasie rozruchu. Mam pamięci USB, które mogę używać od czasu do czasu, ale nie mam go podłączony w trakcie rozruchu. Dzięki |
|
| |||
| |||
| Spróbuj wyłączyć wykrywanie takich urządzeń w systemie BIOS. Urządzeń pamięci masowej USB, nie są potrzebne do 99% uruchomić konfiguracje anyway. |
|
| |||
| |||
| To zadziałało. Dziękuję bardzo |
|
| |||
| |||
| You're welcome. |
|
| |||
| |||
| Cześć. Mam problem z tym zbyt. Ale w moim problemem, bios wykrywa 00 urządzeń pamięci masowej USB znaleźć i skonfigurowane ... i nic więcej się dzieje ... z usb rzeczy, mam tylko podłączony myszy. Don't know what's wrong with it. Używam AmiBios w głównej Asus M3A32-MVP Deluxe. Nie wiem jak zrobić mój komp działa. Także nie wiem gdzie wyłączyć te wykrywania urządzeń pamięci masowej USB. Ktoś może mi pomóc? PS. Sorry for my bad English:) |
|
| |||
| |||
| Ok ja już figured it out ... i rozwiązać problem sama ... |