mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Procesoare, Placi de baza si RAM

Register

Se blochează pe "Auto-detectarea dispozitive USB Mass Storage," în timpul boot-up ...

Reply

Thread Tools
Old 30 august 2007, 06:49
Noile state Group

Default Se blochează pe "Auto-detectarea dispozitive USB Mass Storage," în timpul boot-up ...

După cum spune titlul, computerul meu când am transforma-o pe prima, apoi încarcă BIOS la jumatatea se spune:

Auto-detectarea dispozitive USB Mass Storage
Aparat # 01

Şi aceasta se blochează doar pe ceea ce pare a fi pentru totdeauna, până la final, Windows XP sarcini (de obicei, se blochează pe la 2, uneori, la 5 minute!)

Ar aprecia orice ajutor cu privire la acest subiect!!

Vă mulţumim!!
Old 30 august 2007, 07:06
Administrator Group

Default Se blochează pe "Auto-detectarea dispozitive USB Mass Storage," în timpul boot-up ...

Ai vreun dispozitive USB Mass Storage, conectat la priză?

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 30 august 2007, 07:12
Noile state Group

Ce ca un stick USB, sau ceva? Sau ceva de genul unui mouse, joystick, etc?
Old 30 august 2007, 07:29
Administrator Group

Un dispozitiv de stocare USB aparat este ceva ca un stick de memorie, hard-disk extern, iPod ...

Practic nimic din ce poate stoca date.
Old 30 august 2007, 08:59
Noile state Group

Din câte ştiu eu, un dispozitiv USB de stocare în masă nu a fost conectat la priză, în momentul de boot-up. I a face un USB stick de memorie pe care îl folosesc din timp în timp, dar eu nu l-au conectat la priză în timpul start-up.

Mulţumesc
Old 30 august 2007, 09:20
Administrator Group

Încercaţi să dezactivaţi detectarea unor astfel de dispozitive în BIOS.

Dispozitive USB Mass Storage, nu sunt necesare pentru 99% din boot setup oricum.
Old 30 august 2007, 14:53
Noile state Group

A mers. Multumesc foarte mult
Old 30 august 2007, 14:57
Administrator Group

Va asteptam cu drag.
Old 22 octombrie 2008, 13:05
Noile state Group

Salut. Am o problema cu asta. Dar într-o problemă a mea, BIOS-ul detectează 00 dispozitive USB Mass Storage găsit şi configurat ... şi nimic nu se întâmplă mai multe ... USB de la lucruri, m-am legat doar de mouse. Nu ştiu ce sa întâmplat cu ea. Eu folosesc AmiBios, pe mainboard Asus M3A32-MVP DELUXE. Nu ştiu cum să-mi fac de lucru comp. De asemenea, nu ştiu unde să dezactivaţi detectarea acestor dispozitive de stocare USB. Oricine poate să mă ajute?

PS. Ne pare rău pentru meu bad englez:)
Old 5 noiembrie 2008, 11:27
Noile state Group

Ok deja am dat seama ... Am rezolvat problema pe mine ...
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.