![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
După cum spune titlul, computerul meu când am transforma-o pe prima, apoi încarcă BIOS la jumatatea se spune:
Auto-detectarea dispozitive USB Mass Storage Aparat # 01 Şi aceasta se blochează doar pe ceea ce pare a fi pentru totdeauna, până la final, Windows XP sarcini (de obicei, se blochează pe la 2, uneori, la 5 minute!) Ar aprecia orice ajutor cu privire la acest subiect!! Vă mulţumim!! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ai vreun dispozitive USB Mass Storage, conectat la priză?
|
|||
|
|||
|
Ce ca un stick USB, sau ceva? Sau ceva de genul unui mouse, joystick, etc?
|
|
|
|||
|
|||
|
Un dispozitiv de stocare USB aparat este ceva ca un stick de memorie, hard-disk extern, iPod ...
Practic nimic din ce poate stoca date. |
|
|
|||
|
|||
|
Din câte ştiu eu, un dispozitiv USB de stocare în masă nu a fost conectat la priză, în momentul de boot-up. I a face un USB stick de memorie pe care îl folosesc din timp în timp, dar eu nu l-au conectat la priză în timpul start-up.
Mulţumesc |
|
|
|||
|
|||
|
Încercaţi să dezactivaţi detectarea unor astfel de dispozitive în BIOS.
Dispozitive USB Mass Storage, nu sunt necesare pentru 99% din boot setup oricum. |
|
|
|||
|
|||
|
A mers. Multumesc foarte mult
|
|
|
|||
|
|||
|
Va asteptam cu drag.
|
|
|
|||
|
|||
|
Salut. Am o problema cu asta. Dar într-o problemă a mea, BIOS-ul detectează 00 dispozitive USB Mass Storage găsit şi configurat ... şi nimic nu se întâmplă mai multe ... USB de la lucruri, m-am legat doar de mouse. Nu ştiu ce sa întâmplat cu ea. Eu folosesc AmiBios, pe mainboard Asus M3A32-MVP DELUXE. Nu ştiu cum să-mi fac de lucru comp. De asemenea, nu ştiu unde să dezactivaţi detectarea acestor dispozitive de stocare USB. Oricine poate să mă ajute?
PS. Ne pare rău pentru meu bad englez:) |
|
|
|||
|
|||
|
Ok deja am dat seama ... Am rezolvat problema pe mine ...
|