![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ako názov hovorí, môj počítač, keď som ho na prvý, nahral BIOS potom na pol ceste dole sa hovorí: Auto-detekciu USB Mass Storage zariadenie Prístroj # 01 A to prostě visí na to, čo cíti, ako večne, až nakoniec Windows XP načte (zvyčajne visí na 2 minúty, aby sa niekedy 5!) Vážime pomoci v tejto veci! Vďaka! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Máte nejaké USB mass storage zariadenie pripojiť?
| |||
| |||
| Čo ako USB kľúčenky, alebo tak niečo? Alebo niečo ako myš, joystick, atď? |
|
| |||
| |||
| USB mass storage zariadenia, je niečo ako Memory Stick, externý pevný disk, iPod ... V podstate čokoľvek, čo je možné uložiť dáta. |
|
| |||
| |||
| Pokiaľ viem, USB mass storage zariadenia nebol zapojený v čase naběhnout. Mám USB pamäťovej karte, ktorú som používať čas od času, ale nemám je zapojený v priebehu start-up. Vďaka |
|
| |||
| |||
| Skúste zakázať detekciu týchto zariadení v systéme BIOS. USB mass storage zariadenia, ktoré nie sú nevyhnutné pre 99% zavádzaciu systémy rovnako. |
|
| |||
| |||
| Fungovalo to. Díky moc |
|
| |||
| |||
| Nie je zač. |
|
| |||
| |||
| Nazdar. Mám problém s týmto taky. Ale na môj problém, bios detekuje 00 USB Mass Storage zariadenie nájdené a nakonfigurovaná ... a nič sa nedeje ... z USB, co som len pripojenej myši. Neviete, čo sa deje s ním. I use AmiBios na základné Asus M3A32-MVP Deluxe. Neviete, ako sa robí môj comp funguje. Tiež neviem, kde to vypnúť detekciu týchto USB zariadení. Ktokoľvek mi môže pomôcť? PS. Ospravedlňujeme sa za môj zlý english:) |
|
| |||
| |||
| Ok už si to ... aj vyriešiť problém sám ... |