![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Као што наслов каже, мој компјутер, кад сам први пут окренути га, а затим учитава БИОС упола доун он каже: Аутоматско откривање УСБ Масс Стораге Девицес Уређај # 01 И то само за оно што виси на осећа као вечно док коначно Уиндоуси КСП оптерећења (обично виси од 2 мин да понекад 5!) Било који помоћ би на то питање! Хвала! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имате ли каквих УСБ масс стораге уређаји прикључени на струју?
| |||
| |||
| Шта као УСБ стицк или нешто? Или нешто попут миша, џојстик итд? |
|
| |||
| |||
| УСБ уређај за масовну складиштење је нешто као меморы стицк, екстерни хард диск, иПод ... Углавном све што се може сачувати податке. |
|
| |||
| |||
| Дуг као ЈА кноткле, УСБ уређај за масовну складиштење није био прикључен на време чизма сеттле. ЈА донт имати УСБ меморы стицк који сам користити с времена на време, али немам га у прикључен током старт-уп. Хвала |
|
| |||
| |||
| Пробајте онемогућити откривање таквих уређаја у БИОС. УСБ масс стораге уређаја није потребан за 99% боот инструмента Аныуаы. |
|
| |||
| |||
| То је радио. Хвала врло много |
|
| |||
| |||
| Ви сте добродошли. |
|
| |||
| |||
| Бок. Имам је добио овај проблем са превише. Али у минско проблем, 00 БИОС препозна усб масс стораге уређаја наћи и подешена ... и више ништа не дешава ... УСБ из ствари, имам само спојено миша. Не знам шта није у реду са њим. Користим АмиБиос, на маинбоард Асус М3А32-МВП Делуксе. Не знам како да изврши мој цомп ради. Такође, не знам где се могу онемогућити откривање оних УСБ уређаји за складиштење. Било ко може помоћ мене? ПС. Жао ми је за мој лош енглески:) |
|
| |||
| |||
| Ок ја већ фигуред ит оут ... И ја сам решио проблем ... |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Мој ХП ДКС 2390 Боот .... Није ли то виси Тоо! | исекса1989 | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 6 април 2009 14:42 |
| Свих УСБ уређаја без независне напајање смрзну мој систем или систем трчање врло споро | лигхтфоот | Генерал Хардуаре Цхат | 10 | 18 март 2009 05:48 |
| Хард диск није откривање | јј110 | Дривес & Измјењиви медији | 3 | 9 новембар 2008 13:27 |
| Миса Слање Е-поште са Оутлоок | аторрес0506 | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 6 | 27 фебруар 2008 15:06 |
| ЦД Уритер Откривање проблема | нитхкумар | Дривес & Измјењиви медији | 2 | 15 новембар 2007 12:32 |
| Тхреад Тоолс | |
| |