![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Gibi başlık söylüyor, benim bilgisayar ne zaman i ilk bunu çevirmek, yük BIOS sonra yarım biraz diyor: Otomatik USB Yığın Depolama Aygıtları tespit Cihaz # 01 Ve sadece ne sonsuza kadar Windows XP yükler sonunda kadar (genellikle asılı gibi hissediyor için asılı 2 dakika bazen 5 kadar!) Sorun herhangi bir yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz misiniz? Teşekkürler! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Size takılı herhangi bir USB yığın depolama cihazları var mı?
| |||
| |||
| Ne USB Stick gibi? Ya da bir fare gibi, joystick'e vs? |
|
| |||
| |||
| USB yığın depolama cihazı Memory Stick gibi, harici sabit disk, bir iPod ... Her şeyi veri saklayabilirsiniz. |
|
| |||
| |||
| Bildiğim kadarıyla, bir USB yığın depolama aygıtı önyükleme kadar zaman takılı değildi. Ben zaman zaman kullanabileceğiniz bir USB hafıza kartı var, ama bu başlangıç sırasında bağlantı yok. Teşekkürler |
|
| |||
| |||
| BIOS bu cihazların algılama devre dışı bırakmayı deneyin. USB yığın depolama aygıtlarına önyükleme kurulumları 99% için zaten gerekli değildir. |
|
| |||
| |||
| İşe yaradı. Çok teşekkürler |
|
| |||
| |||
| You're welcome. |
|
| |||
| |||
| Merhaba. Bu çok sorun var. Ama benim sorun, BIOS 00 USB yığın depolama cihazları algılar bulundu ve yapılandırılmış ... ve hiçbir şey daha fazla olur ... USB şeyler kimden, sadece fare bağladıysanız. Ne's wrong with Bilmiyorum. Ben Asus mainboard M3A32-MVP DELUXE üzerinde AmiBios kullanın. Nasıl Zorunlu çalışma yapmak Bilmiyorum. Yine nerede o USB depolama cihazları algılama devre dışı bırakmak için bilmiyorum. Herkes bana yardımcı olabilir? PS. Benim kötü bir İngilizce için üzgünüm:) |
|
| |||
| |||
| Tamam ben zaten bunu anladım ... i sorun çözüldü kendimi ... |
![]() |
|
| Bookmarks |