менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Висить на "Автоматичне виявлення USB Mass Storage Devices 'процесі завантаження ...

Reply

Різьба Інструменти
Old 30 серпня 2007, 06:49
Нові члени групи

Default Висить на "Автоматичне виявлення USB Mass Storage Devices 'процесі завантаження ...

Як видно з назви каже, мій комп'ютер, коли я вперше включити його, BIOS завантажує то на півдорозі вона говорить:

Автоматичне виявлення USB Mass Storage Devices
Пристрій # 01

А він просто висить за те, що відчуває себе вічно, поки, нарешті навантажень Windows XP (зазвичай висить від 2 до 5 хв іноді!)

Хотів би отримати будь-яку допомогу з цього питання!

Спасибо!
Old 30 серпня 2007, 07:06
Адміністратор групи

Default Висить на "Автоматичне виявлення USB Mass Storage Devices 'процесі завантаження ...

Чи є у вас USB Mass Storage пристрої підключені?

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 30 серпня 2007, 07:12
Нові члени групи

Що хотів Stick USB або що-небудь? Або що-небудь, як миша, джойстик і т.д.?
Old 30 серпня 2007, 07:29
Адміністратор групи

USB Mass Storage пристрій являє собою щось на кшталт пам'яті, зовнішні жорсткі диски, IPOD ...

Основному все, що може зберігати дані.
Old 30 серпня 2007, 08:59
Нові члени групи

Наскільки я знаю, USB Mass Storage пристрій не підключено в під час завантаження. У мене є палиця пам'яті USB, який я використовую час від часу, але я його не мають підключати в процесі запуску.

Спасибо
Old 30 серпня 2007, 09:20
Адміністратор групи

Спробуйте відключити виявлення таких пристроїв в BIOS.

USB Mass Storage пристрої не потрібні для 99% завантаження установок в будь-якому випадку.
Old 30 серпня 2007, 14:53
Нові члени групи

Він працював. Велике спасибі
Old 30 серпня 2007, 14:57
Адміністратор групи

Ласкаво просимо.
Old 22 жовтня 2008, 13:05
Нові члени групи

Привіт. У мене проблема з цим теж. Але в моїй проблемі, BIOS розпізнає 00 USB Mass Storage пристрій виявлено і налаштовано ... і більше нічого буває ... USB від речей, у мене пов'язані тільки миша. Чи не знаю, що сталося з ним. Я використовую AMIBIOS, на платі Asus M3A32-MVP Deluxe. Чи не знаю, як зробити мій робочий Comp. Також я не знаю, де для відключення виявлення цих USB-пристроїв зберігання даних. Хто-небудь може мені допомогти?

PS. Вибачте за мій поганий англійська:)
Old 5 листопада 2008, 11:27
Нові члени групи

Ок я вже здогадався ... Я вирішив проблему сам ...
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Моя Нв Dx 2390 не завантажується .... вона висить занадто! iseksa1989 Генеральний обладнання чат 2 6 квітня 2009 14:42
Все USB пристрої без незалежної харчування висить моя система або зробити систему працювати дуже повільно Lightfoot Генеральний обладнання чат 10 18 березня 2009 05:48
Жорсткий диск не визначається jj110 Знімні накопичувачі І ЗМІ 3 9 листопада 2008 13:27
Масове розсилання з Outlook atorres0506 Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 6 27 лютого 2008 15:06
CD Writer Виявлення проблема nithkumar Знімні накопичувачі І ЗМІ 2 15 листопада 2007 12:32
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.