![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Як видно з назви каже, мій комп'ютер, коли я вперше включити його, BIOS завантажує то на півдорозі вона говорить: Автоматичне виявлення USB Mass Storage Devices Пристрій # 01 А він просто висить за те, що відчуває себе вічно, поки, нарешті навантажень Windows XP (зазвичай висить від 2 до 5 хв іноді!) Хотів би отримати будь-яку допомогу з цього питання! Спасибо! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи є у вас USB Mass Storage пристрої підключені?
| |||
| |||
| Що хотів Stick USB або що-небудь? Або що-небудь, як миша, джойстик і т.д.? |
|
| |||
| |||
| USB Mass Storage пристрій являє собою щось на кшталт пам'яті, зовнішні жорсткі диски, IPOD ... Основному все, що може зберігати дані. |
|
| |||
| |||
| Наскільки я знаю, USB Mass Storage пристрій не підключено в під час завантаження. У мене є палиця пам'яті USB, який я використовую час від часу, але я його не мають підключати в процесі запуску. Спасибо |
|
| |||
| |||
| Спробуйте відключити виявлення таких пристроїв в BIOS. USB Mass Storage пристрої не потрібні для 99% завантаження установок в будь-якому випадку. |
|
| |||
| |||
| Він працював. Велике спасибі |
|
| |||
| |||
| Ласкаво просимо. |
|
| |||
| |||
| Привіт. У мене проблема з цим теж. Але в моїй проблемі, BIOS розпізнає 00 USB Mass Storage пристрій виявлено і налаштовано ... і більше нічого буває ... USB від речей, у мене пов'язані тільки миша. Чи не знаю, що сталося з ним. Я використовую AMIBIOS, на платі Asus M3A32-MVP Deluxe. Чи не знаю, як зробити мій робочий Comp. Також я не знаю, де для відключення виявлення цих USB-пристроїв зберігання даних. Хто-небудь може мені допомогти? PS. Вибачте за мій поганий англійська:) |
|
| |||
| |||
| Ок я вже здогадався ... Я вирішив проблему сам ... |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Моя Нв Dx 2390 не завантажується .... вона висить занадто! | iseksa1989 | Генеральний обладнання чат | 2 | 6 квітня 2009 14:42 |
| Все USB пристрої без незалежної харчування висить моя система або зробити систему працювати дуже повільно | Lightfoot | Генеральний обладнання чат | 10 | 18 березня 2009 05:48 |
| Жорсткий диск не визначається | jj110 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 3 | 9 листопада 2008 13:27 |
| Масове розсилання з Outlook | atorres0506 | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 6 | 27 лютого 2008 15:06 |
| CD Writer Виявлення проблема | nithkumar | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 2 | 15 листопада 2007 12:32 |
| Різьба Інструменти | |
| |