![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| тази дънна платка не поддържа новите процесори 1333fsb от кутията. IV сега имам всичко, взети заедно. всички кабели са, просто havnt включен властта. Мисля, че в подкрепа на новите процесори, че се нуждаят от ревизия на BIOS,. номер 608 в зависимост от ASUS уебсайт. единственото нещо, което cnt направя. е обновяване на BIOS. shud какво да направя. когато този компютър, на свой ред, знам Im ще получите съобщение за грешка по отношение на процесора IV имам, (e6750) Im приема че аз трябва да имат за флаш на BIOS. но може някой тел. ми стъпки, необходими, за да го направите. IV има файлове на CD. данните файл (ревизия 608), както и флаш полза. когато включа моята нова надгради, мога да чакам за PC за разкриване на всички хардуерни първо, се натъкват на всякакви грешки и след това използвайте BIOS полза. или да използвате диск, за да влезе DOS ред веднага след като се превърне в комплекс, за да актуализирате BIOS на челно място. и след това открива хардуера след това. Im объркана LOL Наздраве за помощта |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Шансовете са, както това е дънната платка надграждане Windows няма да обувка иначе, 99% ще трябва да направим Windows ремонт.
Пробвайте я, тя няма да се повреди нещо, ако го позволява ви, Flash на BIOS на XP, след което определя всички грешки. Ако тя няма да ви в, направи Windows ремонт, след това на Flash BIOS в XP. Моята система: Hybr! Г
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мисля, че той каза: Това е изграждане на нови
| |||
| |||
| За да бъде честен просто превърне в нещо и да видим какво ще стане. Процесорът трябва да се пуска по-ниско FSB, докато не флаш на BIOS. |
|
| |||
| |||
| ай това е нова конструкция, нейната една Im ми помогне с по-голям брат. така everythings включени в свързано. Просто я включите? нека го открие хардуера, инсталирате операционната система. И когато everythings и да действат, след това на Flash BIOS, така че може да се пуска по 1333fsb? ще трябва да конфигурирате скорости в BIOS, така че след мача тази на процесора, или ще го направи той автоматично за мен? |
|
| |||
| |||
| Мисля, че трябва да се Flash на BIOS преди инсталирането на ОС но да я включите и да видим какво ще се случи, LOL |
|
| |||
| |||
| Това е много объркващо LOL, ако съм мръсник го thts загуба на пари ми ра ме брато са спестявам за. някакъв шанс на някой като мен пълно ръководство? Като се има предвид това е нова конструкция. всички свързани, само чакат да се включа. в BIOS трябва да е flashed с цел да се използва този процесор. IV имаме файловете, за да я светкавицата на CD. Просто DONT знам каква цел да го направя инча стартиране на мръсник нагоре, да я открие хардуера, инсталирайте OS, срещат грешката tht Знам ще happenb по отношение на процесора. и след това флаш на BIOS. или стартирате мръсник Up, автоматично ползвате DOS зареждащ диск с файлове за Flash на BIOS на. Флаш до по-нова ревизия и след това да я открие хардуера, след което инсталирайте OS. Im все още кървави объркана по този мигащи нещо. coz ако изключите COMP относно Знам ITL издърпайте нагоре грешка по отношение на процесора. като мой колега, който има различно ASUS mobo доста сходна, но също така имаше същите проблеми. Той просто си мръсник Ал го купя p35 модел вместо това. Наистина трябва стъпки LOL |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако бях аз? Бих флаш преди да се инсталира на просто защото тогава губи всякакви проблеми, които биха могли да бъдат свързани с на с мигащи на BIOS след това. Това е само вие, mobo, и светкавицата (ах ах). По този начин можете да губят някакви притеснения имате над признаването на по-високите FSB. Също така, вие сте сигурни, ако mobo ще работи във версията на процесора, аз лично мисля, че няма, но този правопораждащия думата: "мисля". След светкавицата тя ще знае своя отиваш на работа, и след това просто продължи изграждането знаете, дънната платка е настроен за CPU. Да, да го прости.
|
| |||
| |||
| thnx много за отговора Алекс. И какво ви казва е: изключите COMP, и автоматично да използвате DOS функция, за да актуализирате BIOS. Тогава нека го открие хардуера? и след това отидете на инсталиране. Какво се чудех как мога да използвате CD с флаш ютилити и новите данни, ако COMP hasn't още призна CD устройството. |
|
| |||
| |||
| Компю ще признаят CD-ROM устройство в момента, в който включите компютъра Включване. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Asus X50GL Фен Проблем | djkcp | Лаптопи, Mobiles & текст | 3 | 18 май 2009 г. 05:42 |
| ASUS M3a78-ги USB мишка Проблем | pdljmpr | Общи Хардуер Чат | 3 | 18 април 2009 18:23 |
| Asus Страйкър II Екстремни Рам Проблем | Vanquish39 | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 3 Дек 2008 21:38 |
| Asus P5B Deluxe WiFi Ethernet проблем | GillsMan | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 15 Юли 2007 03:48 |
| Клавиатура - Аз съм като проблем с моя Asus A7V8X-X дънни платки | Джаки | Общи Хардуер Чат | 2 | 22 май 2006 г. 07:28 |
| Нишка Инструменти | |
| |