![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ove matične ploče ne podržavaju nove procesore 1333fsb izlazi iz okvira. iv sada dobila sve stavi zajedno. sve su žice, samo havnt okrenuo na snagu. Mislim da podrži nove procesore je potrebna revizija bios,. broj 608 prema ASUS website. jedina stvar ja HNK učiniti. je update BIOS. shud ono što mi je činiti. kad sam skrenuti na ovom računalu, znam im idući u dobiti greška u vezi procesora iv got (e6750) pretpostavljiv sam im da moraju imati flash BIOS. ali može mi netko tel koraka potrebnih da se to uradi. iv got datoteka na CD-u. podataka datoteku (revision 608) i flash utility. kad sam okret moj novi nadograđuju, ja čekam na pc da otkrije bilo koji hardver prvi, nailazeći bilo kakve greške i onda koristiti bios utility. ili se mogu koristiti disketu za upis DOS promptu čim sam okrenuti na comp da bi se ažurirati BIOS prvi. i tada otkriti hardver poslije. IM zbunjen lol nazdravlje za pomoć |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Šanse su da je ovo matična ploča nadogradnju sustava Windows ne boot ionako ćete 99% morati napraviti repair Windowsa.
Isprobajte ga, neće oštetiti ništa, ako to omogućuje vam da u, flash BIOS-u XP, a zatim popraviti moguće greške. Ako ga ne puštam vas u, da li Windows repair, zatim bljesak BIOS-u XP. My System: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mislim da je rekao: to je nova izgraditi
| |||
| |||
| Da budem iskren samo okrenuti stvar i vidjeti što se događa. Procesor bi trebao izvoditi samo na nižoj FSB dok flash BIOS. |
|
| |||
| |||
| Da, ovo je izgraditi novu, njena jedna im pomogne sa moj stariji brat. tako everythings priključen u povezana. samo se to na? Neka se detektiraju hardver, instaliranje operacijskog sustava. everythings a kad se i radi, onda flash BIOS tako da se može raditi na 1333fsb? ću trebati konfigurirati brzine u bios pa poslije utakmice da je procesor, ili će to učiniti automatski za mene? |
|
| |||
| |||
| Mislim da trebate flash BIOS prije instalacije OS ali da se to i vidjeti što će se dogoditi lol |
|
| |||
| |||
| ovo je previše zbunjujuće lol, ako se i odjebi ga thts otpadni novca mi nd me Bro su se za spremanje. bilo kakve šanse da mi netko daje potpuni vodič? imajući u vidu da je ovo novo izgraditi. svi povezani, samo čekaju da uključite. BIOS je biti bljeskale kako biste mogli koristiti ovaj procesor. iv got datoteke kako bi se flash je na CD-u. JA pravedan dont znati što učiniti kako bi u. pokretanje momak gore, neka detektiraju hardver, instalirati OS, susret o pogrešci tht znam ide happenb vezano za procesor. i onda flash BIOS. ili pokretanje momak gore, automatski koristiti dos boot disk sa datotekama za flash BIOS-u. flash na noviju inačicu, a zatim neka ga otkriti hardver, a zatim instalirati OS. im još krvave zbunjeni treperi na ovu stvar. coz li okrenuti na comp znam itl podići pogrešci u vezi procesora. kao minski mate koji je dobio drugu ASUS mobo, ali također je prilično sličan iste probleme. On misli samo odjebi ga kupiti al p35 model umjesto. ja stvarno trebate učiniti korake lol |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako je to meni? Htio flash prije instaliranja OS jednostavno zato što onda izgubiti bilo kakve probleme koji bi mogao biti povezan s os po treperi BIOS poslije. To je samo vama, mobo, i flash (ah ah). Na taj način također izgubiti bilo kakve nedoumice koje su nad priznavanje viših FSB. Također, ako niste sigurni u mobo će raditi kao i štandovi s CPU, osobno mislim da hoće, ali taj je operativna riječ: "misliti". Nakon što je flash znat ćete svojim ide na posao, i onda samo nastavili graditi znajući matična ploča je postavljena za CPU. Da, i dalje ostane jednostavan.
|
| |||
| |||
| thnx puno za odgovor Alex. tako što je rekavši: okret na comp, i automatski koristiti značajku dos ažurirati BIOS. neka ga detektirati hardware? , a zatim idite na instalaciju. ono što sam bio zadivljen kako je mogu koristiti CD sa flash utility o novim podacima i ako comp hasn't yet priznaju CD pogon. |
|
| |||
| |||
| PC će prepoznati CD-ROM pogon trenutku okrenete na PC. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Asus X50GL Fan Problem | djkcp | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 3 | 18. svibnja 2009 05:42 |
| ASUS M3a78-em USB miš Problem | pdljmpr | General Hardware Chat | 3 | 18. travanj 2009 18:23 |
| Asus štrajkač II Extreme Ram Problem | Vanquish39 | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 3. prosinac 2008 21:38 |
| Asus P5b Deluxe WiFi Ethernet problem | GillsMan | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 15. srpnja 2007 03:48 |
| Keyboard - Im 'vlasništvo problem sa mojim Asus A7V8X-X matične ploče | Jackie | General Hardware Chat | 2 | 22. svibanj 2006 07:28 |
| Thread Tools | |
| |