![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ez az alaplap nem támogatja az új processzorok 1333fsb ki a dobozból. Most megvan minden, a IV együttvéve. Minden vezetékek vannak, csak havnt bekapcsolta a készüléket. Úgy gondolom, hogy támogassa az új processzorok, hogy szükség van a BIOS-felülvizsgálattal. szám szerint 608 az ASUS honlapján. az egyetlen dolog, amit cnt csinálni. nem frissíti a BIOS. shud mit csinálok. amikor viszont ez a számítógép, tudom im lesz kap egy hiba a IV processzor van, (e6750) im feltételezve kell a flash, hogy a BIOS-ban. de tud valaki tel nekem a szükséges lépéseket is. IV Megvan a fájlokat a CD-t. Az adatállomány (revision 608) és a vaku hasznosságát. ha viszont új épít, tudok várni a pc felismerni minden hardvert első, encountering olyan hibák, és utána a BIOS segédprogram. vagy tudom használni a lemezt, hogy dos prompt, amint viszont a kötelező az, hogy a BIOS-frissítés először. majd később észleli a hardver. im confused lol cheers a segítséget |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Esély van, mivel ez az alaplap egy frissítést a Windows nem indítható anyway, akkor 99%-át kell tennem egy Windows-javítás.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt hiszem, mondván, hogy ez egy új építésű
| |||
| |||
| Hogy őszinte legyek most viszont a dolog, és mi történik. A processzor csak futtatni kell egy alacsonyabb FSB, amíg a flash BIOS. |
|
| |||
| |||
| Igen ez egy új építésű, annak az egyik PM segítve az én idősebb testvére. így everythings csatlakoztatva van csatlakoztatva. Csak kapcsolja be? hagyjuk, hogy észleli a hardver, telepítsük az operációs rendszert. és amikor everythings felállt és működik, akkor a flash a BIOS, így futtatható 1333fsb? fogom, hogy állítsd be a sebességet a BIOS utána úgy, hogy az egyezés a feldolgozó, vagy ez nem automatikusan nekem? |
|
| |||
| |||
| Azt hiszem, meg kell flash a BIOS az operációs rendszer telepítése előtt de azt viszont igen, hogy mi történik lol |
|
| |||
| |||
| ez túl zavaros lol, ha én hangy fel thts kidobott pénz nekem nd nekem bro volna fel megtakarítás. esélye, hogy valaki nekem egy komplett útmutató? szem előtt tartva, ez egy új építésű. minden kapcsolódó, csak arra vár, hogy bekapcsolja. A BIOS meg kell villant, hogy használd ezt a processzort. IV megvan a kép, hogy ez egy flash cd. I just dont tud mit tenni, hogy be! Start a hangy fel, hagyjuk, hogy észleli a hardver, telepítse az operációs rendszer, a találkozás a hiba THT tudom majd happenb a processzort. majd a Flash BIOS. vagy Start a hangy fel, automatikusan használja a DOS boot lemezt a fájlokat, hogy a BIOS-ban a flash. flash, hogy az újabb átdolgozás, majd hagyjuk, hogy észleli a hardver, majd telepítse os. im még véres confused ezen villogó dolog. coz, ha viszont a kötelező szóló tudom ITL húzza fel a hibát a processzort. a mate az enyém lett, aki egy másik asus mobo, de nagyon is hasonló volt, ugyanazokat a problémákat. Csak azt hittem hangy al vesz egy p35 modell helyett. Tényleg szükséges lépéseket lol |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha ez nekem? Szeretnék flash előtt az operációs rendszer telepítéséhez egyszerűen csak azért, mert akkor elveszíti minden olyan probléma, amely összefüggésben os villogó a bios utána. Csak te, a mobo és a vaku (ah ah). Így Ön is vesztett érint még át az elismerést a magasabb FSB. Is, te nem vagy, ha a mobo fog működni ebben a formában a CPU, személy szerint úgy vélem, hogy igen, de amit az operatív szó: "gondolom". Ha a vaku akkor tudni fogod, hogy megy a munka, és csak akkor folytassa a buildszám ismeretében az alaplap meg a cpu. Igen, tartsa egyszerű.
|
| |||
| |||
| thnx a lot for a válasz Alex. igen, mi az a mondás is: viszont a kötelező, és automatikusan használja a DOS funkció, hogy a BIOS frissítése. , majd hagyjuk, hogy észleli a hardver? , majd tovább a telepítést. Csodálkoztam, mi az, hogyan lehet használni a CD-t a flash segédeszközökre és az új adatokat, ha a kötelező hasn't még felismerte a CD-meghajtót. |
|
| |||
| |||
| A számítógép felismeri a CD-ROM meghajtó a pillanatban, akkor viszont a PC-be. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Asus X50GL Fan Probléma | djkcp | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 3 | 18. május 2009 05:42 |
| ASUS M3a78-em USB egér probléma | pdljmpr | Általános fémáru Chat | 3 | 18. április 2009 18:23 |
| Asus Striker II Extreme Ram Probléma | Vanquish39 | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 3. december 2008 21:38 |
| Asus P5B Deluxe WiFi Ethernet probléma | GillsMan | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 15. július 2007 03:48 |
| Billentyűzet - Én birtoklás probléma az én Asus A7V8X-X Alaplap | jackie | Általános fémáru Chat | 2 | 22. május 2006 07:28 |
| Téma eszközök | |
| |