![]() |
|
| |||
| |||
| זה לוח האם אינו תומך החדש 1333fsb מעבדים את התיבה. IV כעת יש לשים את הכל יחד. כל חוטי נמצאים, רק havnt הדליק את הכוח. אני חושב לתמוך החדש מעבדים את זה צריך עדכון BIOS. מספר 608 על פי אתר האינטרנט של ASUS. הדבר היחיד שאני cnt לעשות. היא לעדכן את ה-BIOS. shud מה שאני עושה. כאשר אני פונה על המחשב הזה, אני יודע IM הולך שגיאה בנוגע IV יש מעבד (e6750) IM בהנחה שאני חייב להיות על ה-BIOS Flash. אבל מישהו יכול תל לי את הפעולות הדרושות כדי לעשות זאת. IV יש את הקבצים על תקליטור. את קובץ הנתונים (עדכון 608) ואת תוכנית השירות Flash. כאשר אני פונה לבנות על החדש שלי, אני לחכות למחשב כדי לאתר את כל החומרה הראשונה, נתקל את השגיאות ולאחר מכן השתמש בכלי שירות ה-BIOS. או לעשות שימוש ב-DOS בדיסק להיכנס להנחות בהקדם את comp אני פונה על מנת לעדכן את ה-BIOS קודם. ולאחר מכן לאתר את החומרה לאחר מכן. IM מבולבלת LOL Cheers for the help |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הסיכויים הם כמו זה של לוח האם לשדרג את Windows האתחול לא יהיה בכל מקרה, יהיה 99% אתה צריך לעשות כדי לתקן את Windows.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני חושב שהוא אומר את זה לבנות חדשה
| |||
| |||
| למען האמת רק להפעיל את הדבר על ולראות מה קורה. המעבד אמור לפעול רק ב FSB נמוך יותר, עד Flash-BIOS. |
|
| |||
| |||
| כן זה חדש לבנות, את אחד IM לעזור עם אח שלי ישנים. כך everythings פקוק בתוך מחובר. פשוט להפוך את זה? תן את זה לאתר חומרה, התקנת מערכת ההפעלה. וכאשר everythings והפעלה, אז הפלאש של ה-BIOS, כדי שניתן יהיה להציגה בבית 1333fsb? אני צריך להגדיר את במהירויות ב-BIOS לאחר מכן, כך שהוא תואם לזה של המעבד, או האם זה עושה לי את זה באופן אוטומטי? |
|
| |||
| |||
| אני חושב שאתה צריך פלאש ה-BIOS לפני התקנת מערכת ההפעלה אבל כן להפוך את זה ולראות מה קורה LOL |
|
| |||
| |||
| זה מביך מדי LOL, אם אני סדומאי thts זה בזבוז של כסף לי ND אחי היה לי לשמור על. שום סיכוי שמישהו נותן לי מדריך מלאה? הנושאים בחשבון זה חדש לבנות. הכל מחובר, ממתינים רק להפעיל. ה-BIOS צריך להיות flashed כדי להשתמש המעבד. IV יש את הקבצים כדי Flash אותו על תקליטור. אני רק יודע מה dont כדי לעשות את זה למערכת הפעל את סדומאי למעלה, אפשר לזהות את זה בחומרה, להתקין את מערכת ההפעלה, נתקלים השגיאה tht שאני יודע זה הולך happenb לגבי מעבד. Flash ולאחר מכן את ה-BIOS. או סדומאי להפעיל את המצב, באופן אוטומטי להשתמש בדיסק אתחול של DOS עם קבצי Flash ב-BIOS. Flash להגיע עדכון חדש יותר, ולאחר מכן אפשר לגלות את זה בחומרה, ולאחר מכן להתקין את מערכת ההפעלה. IM עדיין מאוד מבולבלת הברקה על זה דבר. אם אני פונה coz את comp אני יודע על itl לעקור שגיאה לגבי המעבד. בתור חבר שלי, אשר יש שונים ASUS mobo אבל די דומה היה גם באותה בעיה. הוא פשוט חשב שזה סדומאי אל לקנות p35 מודל במקום. אני באמת צריך לעשות את הפעולות הבאות LOL |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם היה לי את זה? אני מעוניין Flash לפני להתקין את מערכת ההפעלה, פשוט כי אז אתה מאבד כל בעיה שעלולה להיות משויכת OS הברקה על ידי ה-BIOS לאחר מכן. זה רק אתה, את mobo, ואת הבזק (אה אה). ככה גם אתה מאבד כל דאגות יש לך על הכרה של fsb גבוה יותר. כמו כן, אינך בטוח אם mobo יפעל כפי שהוא עומד עם CPU, באופן אישי אני חושב שזה יהיה, אבל thats תפעולי של המילה: "חושב". לאחר הבזק זה תדע את הולכת לעבוד, ולאחר מכן פשוט להמשיך לבנות את הידיעה על לוח האם הוא בחר את CPU. כן, לשמור את זה פשוט.
|
| |||
| |||
| Thnx a lot for the reply אלכס. אז מה את אומרת היא: תכבה את comp ב, ואוטומטית להשתמש בתכונה DOS לעדכון BIOS. אז תן את זה לאתר חומרה? ואז להמשיך להתקין. תהיתי מה היא איך אני יכול להשתמש ב CD עם פלאש על תוכנית השירות ועל נתונים חדשים אם עדיין comp hasn't הכירו את כונן התקליטורים. |
|
| |||
| |||
| המחשב יהיה לזהות את כונן התקליטורים ברגע הפעלת המחשב ב. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| ASUS X50GL מניפה בעיה | djkcp | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 3 | 18 מאי 2009 05:42 |
| ASUS M3a78-USB עכבר להם בעיה | pdljmpr | כללי חומרה צ 'אט | 3 | 18 אפריל 2009 18:23 |
| ASUS שובת הבעיה השנייה אקסטרים ראם | Vanquish39 | CPUs, Motherboards & RAM | 2 | 3rd דצמבר 2008 21:38 |
| ASUS P5b Deluxe WiFi Ethernet בעיה | GillsMan | רישות, מודמים & VoIP | 1 | ה -15 בחודש יולי 2007 03:48 |
| מקלדת - אני נתקל בבעיה עם ASUS A7V8X-X לוח האם | jackie | כללי חומרה צ 'אט | 2 | 22 מאי 2006 07:28 |
| שרשרת כלים | |
| |