![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| šio plokštė nepalaiko naujų 1333fsb perdirbėjai out of the box. Dabar iv got viskas kartu sudėjus. visi laidai, tiesiog havnt įjungtas galia. Manau, kad siekiant remti naujus procesorius tai reikia BIOS,. skaičius 608 pagal asus tinklalapyje. Vienintelis dalykas i cnt daryti. yra atnaujinti BIOS. Kas shud i do. kai aš savo ruožtu tai kompiuteris, I know im going to get klaida dėl procesoriaus iv got (e6750) im darant prielaidą, kad I turi mirksėti BIOS. bet gali kas nors man tel veiksmus reikia daryti. iv got failus į CD. duomenų byla (revision 608) ir "Flash" programa. kai aš savo ruožtu mano naujas remtis, turiu laukti PC aptikti bet aparatūros pirma, iškyla kokių nors klaidų, ir tada naudoti BIOS Utility. ar galiu naudoti diską įrašyti DOS, kai aš savo ruožtu apie KOMP siekiant atnaujinti BIOS pirmiausia. tada aptinka aparatūros vėliau. im confused lol Cheers Pagalba |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yra tikimybė, nes tai yra pagrindinė plokštė atnaujinti Windows negali boot anyway, jums bus 99% reikia daryti Windows repair.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Manau, jis pasakė: tai naujos statybos
| |||
| |||
| Būti sąžiningas tik savo ruožtu apie ką ir žiūrėsime kas atsitiks. Procesorius tiesiog reikia paleisti ne mažesnis FSB, kol Flash BIOS. |
|
| |||
| |||
| Aye tai naujos statybos, jos viena jiems padėti savo vyresnio brolio. taip everythings prijungtas prijungtas. tik ją įjungti? Let it aptikti įrangą, įdiegti operacinę sistemą. kai everythings ir veikia, tada Flash BIOS, todėl galima važiuoti 1333fsb? Ar man reikės konfigūruoti iš BIOS greičiu po to, kad jis atitinka perdirbėjo, ar ji padarys automatiškai už mane? |
|
| |||
| |||
| Manau, jums reikia Flash BIOS, prieš diegiant OS Taip, tačiau ją įjungti ir pažiūrėti, kas atsitiks, lol |
|
| |||
| |||
| Tai labai paini lol, jei aš Pederasta jį thts pinigų švaistymas, man nd man Bro buvo sukaupti už. bet kas nors duoti man Complete Guide šansas? turint omenyje tai yra naujos statybos. visi sujungti, tik laukia, kad įjungtumėte. BIOS turi būti stiklą siekiant išnaudoti šio procesoriaus. iv got failai siekiant Flash jo CD. I just dont know what to do, kad jis in pradžia Spieprzyć, tegul aptikti įrangą, diegti OS, susiduria klaida THT I know ketina happenb apie procesorius. ir tada Flash BIOS. arba pradžia Spieprzyć automatiškai naudoti DOS paleisties disko su failų Flash BIOS ant. Flash jį Vėlesnė versija, o tada leiskite jam aptikti įrangą, įdiegti OS. jiems dar kruvinas supainiotas dėl šio mirksi dalykas. Coz, jei aš savo ruožtu dėl i KOMP žinoti ITL atsigriebti klaida dėl procesoriaus. kaip mano padėjėjas, kuris gavo įvairių Asus MOBO bet gana panašūs taip pat buvo tos pačios problemos. jis tiesiog mintis Pederasta ji AL nusipirkti P35 modelis vietoj. I really do need žingsniai lol |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei jis buvo man? Norėčiau Flash prieš OS įdiegti tik todėl, kad jūs tada prarasite visas problemas, kurios gali būti susijusios su padarytais mirksi BIOS po OS. Tai tik jūs, MOBO, ir "flash" (ah ah). Tokiu būdu jūs taip pat praranda visas problemas, jūs turite per didesnį FSB pripažinimas. Be to, jūs nežinote, jei MOBO dirbs kaip ji yra su CPU, asmeniškai manau, kad bus, bet thats operacinis žodį: "manau". Kai būsite Flash ją žinosite jo išeiti į darbą, tada tiesiog ir toliau kurti žinant plokštėje yra nustatyta CPU. Yeah, keep it simple.
|
| |||
| |||
| thnx aikštelė Atsakyti Alex. Taigi, kas jūsų posakis: Savo ruožtu dėl NPI, ir automatiškai naudoti dos funkcija atnaujinti BIOS. tegul jis aptinka aparatūros? ir tada pereiti prie įdiegti. kas man buvo įdomu tai, kaip galite naudoti CD su Flash ir naudingumas apie naujus duomenis, jei KOMP hasn't dar nepripažinta kompaktinį diską. |
|
| |||
| |||
| PC bus pripažinti CD-ROM metu įjungus kompiuterį,. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Asus X50GL Fan Problema | djkcp | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 3 | Gegužė 18, 2009 05:42 |
| ASUS M3a78-em pele usb Problema | pdljmpr | General Hardware Chat | 3 | Balandis 18, 2009 18:23 |
| Asus Striker II Extreme Ram problema | Vanquish39 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | 3 gruodis 2008 21:38 |
| Asus P5B Deluxe WiFi Ethernet problema | GillsMan | Networking, Modems & VoIP | 1 | 15 liepa 2007 03:48 |
| Keyboard - Turiu problema su mano Asus A7V8X-X plokštės | Jackie | General Hardware Chat | 2 | Gegužė 22, 2006 07:28 |
| Temos įrankiai | |
| |