![]() |
|
| |||
| |||
| šī mātesplate neatbalsta jaunas 1333fsb pārstrādātājiem no lodziņa. Tagad iv got viss kopā. visi vadi ir, tikai havnt ieslēgts jaudu. Es domāju, ka, lai atbalstītu jaunus pārstrādātājus tas vajadzīgs BIOS pārskatīšanu,. numuru 608 saskaņā ar asus mājas lapā. Vienīgais, i cnt do. ir atjaunināt BIOS. ko shud i do. kad es savukārt šo datoru, es zinu im gatavojas saņemt kļūda attiecībā uz procesoru iv got (E6750) im pieņemot, ka man ir flash BIOS. bet kāds tel man soļus, lai to darītu. iv got failus uz CD. datu fails (pārskatīšana 608) un flash utility. kad es savukārt manu jauno pamatā, man jāgaida pc atklāt jebkāda veida aparatūras pirmais, sastopas ar jebkādām kļūdām un pēc tam izmantot BIOS lietderība. vai es varu izmantot disku, lai ievadītu dos nekavējoties, tiklīdz es pievēršos comp par, lai atjauninātu BIOS pirmās. un tad atklāt aparatūras vēlāk. im sajaukt lol Cheers, lai palīdzētu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Iespējams, jo tas ir mātesplatē jaunināt Windows nevar boot vienalga, jums būs 99% jādara Windows repair.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es domāju, ka viņš saka tas ir jaunu objektu būvniecību
| |||
| |||
| Ja godīgi tikko kārtas lieta, par un redzēt, kas notiek. Apstrādātājam būtu ieskriet pie zemāka FSB, kamēr flash BIOS. |
|
| |||
| |||
| Aye šī ir jauna būvēt, tā viena IP palīdzot mans vecākais brālis ar. tik everythings plugged in saistīts. tikai to ieslēgtu? ļaujiet tai atklāt aparatūras, uzstādīt operētājsistēmu. un kad everythings izveidota un darbojas, tad flash BIOS, lai tā varētu darboties ar 1333fsb? man ir konfigur in BIOS ātrumu pēc tam tāpēc ir salīdzināmi ar procesoru, vai arī tas jādara automātiski man? |
|
| |||
| |||
| Es domāju, ka jums ir nepieciešams flash BIOS pirms instalēšanas OS bet yeah, savukārt to un redzēt, kas notiek, lol |
|
| |||
| |||
| Tas ir pārāk neskaidri lol, ja es drātēties it up thts naudas izšķiešana mani nd me bro ir paturēt for. iespējamas kāds kas man Complete Guide? paturot prātā, tas ir jaunu objektu būvniecību. visi pievienots, tikai gaida, lai ieslēgtu. BIOS ir kārtiņu, lai izmantotu šī pārstrādātāja prasību. iv got lietas, lai flash to cd. Es tikai dont zināt, kādā secībā to darīt collas sākums drātēties augšu, ļaujiet tai atklāt aparatūras instalēt os, rodas kļūda THT i know gatavojas happenb uz procesoru. un tad flash BIOS. vai sākums drātēties augšu, automātiski lietot dos boot disks ar failiem mirgot uz BIOS. flash to jaunākas pārskatīšanu, un tad ļaujiet to atklāt aparatūras, tad instalēt os. im vēl asiņainas mulsina šajā mirgojošs lieta. coz ja es ieslēgtu comp par i know ITL uzvilkt kļūda attiecībā uz procesoru. kā mate of mine, kas ieguvuši dažādus asus MOBO bet diezgan līdzīgs arī bija līdzīgas problēmas. viņš tikai domāja drātēties tā al pirkt P35 modelis vietā. Es tiešām vajadzīga pasākumi lol |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja tas bija man? I'd flash pirms os uzstādīt tikai tāpēc, ka jums pēc tam zaudē visas problēmas, kas varētu būt saistītas ar ko mirguļi BIOS tam os. Tā ir tikai jums, MOBO un Flash (ah ah). Tādā veidā jūs zaudēt arī par jebkādām problēmām, jums ir vairāk nekā atzīšanu augstākās FSB. Arī jūs esat pārliecināts, ja MOBO strādās, kāds tas ir ar CPU, personīgi es domāju, ka tā būs, bet thats noteicošā vārdu: "domāt". Kad esat flash to jūs zināt, tā dodas uz darbu, un tad vienkārši turpināt veidot zinot mātesplatē ir noteikts CPU. Jā, Keep it simple.
|
| |||
| |||
| thnx daudz par atbildi Alex. tā, kādas ir jūsu sakot, ir: Savukārt comp par un automātiski lietot dos iespēja atjaunināt BIOS. Tad ļaujiet tai atklāt datortehniku? un tad iet uz to instalēt. kas man bija jautājums ir, kā es varu izmantot cd ar zibspuldzi lietderīgums un jauniem datiem, ja comp hasn't vēl neatzītas cd drive. |
|
| |||
| |||
| PC atzīs CD-ROM drive kad ieslēdzot datoru. |
![]() |
|
| Bookmarks |