![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Bu anakart kutunun dışında yeni 1333fsb işlemcileri desteklemiyor.
Şimdi IV herşeyi var put together. Tüm kablolar, just güç açık havnt vardır. i BIOS revizyon, ihtiyacınız olan yeni işlemcileri desteklemek için düşünüyorum. 608 ASUS web sitesine göre sayısı. The only thing I Cnt var. BIOS güncelleştirmesidir. ne yapmalıyım shud. Ben bu bilgisayarda açmak için, sohbet bir hata İşlemci IV ilgili alacaksın var, (e6750) biliyorum Sohbet varsayarak i BIOS flaş olmalıdır. ama biri bana adımları Bunu yapmak için gerekli Tel olabilir. IV bir cd den dosyaları var. veri ve flaş faydalı (revision 608) dosyası. ne zaman yeni üzerine inşa açmak, i herhangi bir donanım ilk algılamak için PC için, herhangi bir hata karşılaşıyorsanız ve bekleyin yapmak sonra BIOS programını kullanın. veya i DOS hemen i için BIOS ilk güncelleme konusunda Zorunlu dönüş istemine girmek için disk kullanıyoruz. ve sonra sonra donanım algılar. Sohbet karıştı lol Yardım için tezahürat |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Bu bir anakart yükseltme Windows şansı var olacaktır önyükleme Zaten, sen 99% gerek Windows onarım yapmak.
Deneyin eğer in XP'de BIOS flaş, daha sonra herhangi bir hatayı düzeltmek için izin verir, bu, hiçbir şey zarar değildir. Eğer, bir Windows onarım yapmak, sonra XP'de BIOS flaş size izin vermez. Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Sanırım bu bir yapı Yeni söyleyerek bence
|
|||
|
|||
|
Sadece üzerindeki şey dönüş Dürüst olmak gerekirse ve ne olduğunu görün.
Kadar BIOS flaş, işlemci sadece düşük bir FSB çalıştırılacak gerekir. |
|
|
|||
|
|||
|
Bu yeni, onun bir sohbet ile büyük kardeşi yardımcı inşa ederiz evet.
Bunu everythings bağlı takılı. Sadece açmak? Bu, donanım tespit işletim sistemi kurmak sağlar. böylece 1333fsb çalıştırılacak ve zaman everythings ve sonra BIOS flaş çalışıyor? yapılandırmak için BIOS ve hızları olacak sonra bu bu işlemci, ya da otomatik olarak benim için yapacağım maçlar? |
|
|
|||
|
|||
|
Sana işletim sistemi yüklemeden önce BIOS flaş gerekir düşünüyorum
ama evet açın ve ne olduğunu görün lol |
|
|
|||
|
|||
|
Eğer kahrolası bu kadar para bana kardeşim kadar tasarruf edilmiştir bana ikinci bir atık thts Bu çok kafa karıştırıcı lol, bir.
biri bana tam bir rehber verme şansı? akılda bu yeni inşa ederiz taşıyan. tüm bağlı, sadece açmak için bekliyor. için bu işlemci kullanmak için BIOS flashed gerekmektedir. Bu bir CD üzerinde yanıp sönmeye IV dosyaları var. Ben sadece hangi sırada inç yapmak bilmiyorduysanız yukarı bozmak başlattığınızda,, OS yüklerseniz, donanımı algılamasını hata tht I karşılaşırsanız bildirin işlemci ile ilgili happenb gidiyor. ve sonra BIOS flaş. veya , otomatik olarak dosya ile ilgili BIOS flaş dos önyükleme diski kullanın bozmak başlar. Bu, daha sonra donanımı algılamasını OS kurmak izin yeni revizyon, ve sonra da flaş. hala kanlı bu yanıp sönen şey üzerine sohbet karıştı. coz Eğer bir hata işlemci konusunda yetişmek ITL biliyorum on Zorunlu açın. Benim olan ama çok da aynı sorunları vardı benzer farklı bir ASUS mobo var bir dostum olarak. sadece bozmak yerine bir P35 modeli satın El düşündüm. Gerçekten lol gereken adımları yapmak |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Eğer bana oldu?
Ben önce bütün sadece çünkü o sonradan BIOS sönüyorsa tarafından OS ile ilgili herhangi bir sorun olabilir kaybetmek yüklemek flaş ediyorum. Sadece, size mobo ve flaş (Ah Ah)'s. Ayrıca yüksek FSB ve tanıma konusunda herhangi bir endişeniz var kaybetmek Bu şekilde. Olarak CPU ile kişisel olarak bunu düşünüyorum standları eğer mobo çalışacaktır Ayrıca, emin, ancak bu söz şu: "düşünüyorum". Sonra sizi işe gidiyor biliyor olacaksınız ve sonra sadece ana bilerek inşa devam bu flaş CPU için ayarlanır. Evet, basit tutmak.
|
|
|
|||
|
|||
|
Yanıt Alex için çok thnx.
Bunu ne söylediği: olup Zorunlu dönüş otomatik özelliği BIOS güncelleme için dos kullanın. daha sonra donanımı algılamasını sağlar? ve sonra da yükleme yapmak. Neyi merak ediyorum eğer Zorunlu hasn't henüz cd sürücü tanınan nasıl yeni veri ve flaş kullanarak cd kullanabilirsiniz. |
|
|
|||
|
|||
|
PC CD-Rom üzerinde PC dönüş Şu sürücü tanıyacağını.
|