![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ця материнська плата не підтримує нові процесори 1333FSB з коробки. Зараз IV отримали всі разом узяті. всі проводи знаходяться в, просто havnt повернув на владу. Я думаю, для підтримки нових процесорів необхідно BIOS Revision,. номер 608 у відповідності з сайту ASUS. Єдине, що мені робити Центр. це оновлення BIOS. Шуд, що я роблю. коли я переходжу на цьому комп'ютері, я знаю, їм буде отримати помилку стосовно процесорів IV отримав, (E6750) І. якщо я повинен мати на Flash BIOS. але може хтось мені тел кроків, необхідних для цього. IV отримали файли на компакт-диску. файл даних (ревізія 608), і утиліту. Коли я повернув на створення нової, я можу почекати для ПК, щоб виявити будь-яке обладнання по-перше, стикаючись з помилками, а потім використовувати BIOS утиліти. або я можу використовувати диск для вводу командного рядка DOS, як тільки я переходжу на Comp для того, щоб оновити BIOS, в першу чергу. і потім виявити апаратні потім. І. плутати LOL Cheers за допомогу |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Швидше за все, так як це материнська плата оновлення Windows все одно не завантажиться, ви будете 99% потрібно зробити ремонт Windows.
Спробуйте, це не зашкодить нічого, якщо вона дозволяє вам, Flash BIOS в XP, а потім виправити всі помилки. Якщо вона не дозволить вам, робити ремонт вікна, а потім Flash BIOS в XP. Моя система: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я думаю, він говорив, що це новий збудувати
| |||
| |||
| Щоб бути чесним просто повернути річ і подивитися, що станеться. Процесор має просто працювати на більш низькою FSB до Flash BIOS. |
|
| |||
| |||
| Та це новий побудувати, її одним їм допомагати моїм старшим братом. таким Everythings підключений пов'язано. Просто увімкніть його? Нехай це виявлення апаратного забезпечення, встановлення операційної системи. і коли Everythings і працює, то Flash BIOS, тому він може працювати на 1333FSB? Чи буду я налаштувати швидкість в BIOS, так що після матчів, що процесор, чи це буде робити це автоматично для мене? |
|
| |||
| |||
| Я думаю, потрібно Flash BIOS Перед установкою ОС але так, включіть його і подивитися, що відбудеться LOL |
|
| |||
| |||
| це занадто заплутаною LOL, якщо я мудак його Thts витратою грошей й мені мене братан були збирав для. якийсь шанс хтось дав мені повне керівництво? Маючи на увазі це новий побудувати. все підключено, тільки й чекають, щоб включити. BIOS повинен бути прошитий, з тим щоб використовувати цей процесор. IV отримали файли, щоб перепрошити його на компакт-диску. Я просто не знаю в якому порядку це робити дюйма Початок мудак вгору, нехай це виявлення апаратного забезпечення, установка ОС, стикаються я знаю помилку THT збирається happenb про процесор. а потім Flash BIOS. або Початок мудак вгору, автоматично використовувати DOS завантажувального диска з файлами Flash BIOS далі. Flash його нову версію, а потім нехай він виявлення апаратного забезпечення, то встановіть ОС. Im Still криваві оману з цього блимати річ. Coz якщо я переходжу на Comp я знаю ITL підтягти помилка стосовно процесорів. як мій приятель, який отримав різні плат ASUS, але досить аналогічні також мали ті ж проблеми. Він подумав, він мудак Аль купити замість моделі P35. Я дійсно необхідно робити кроки LOL |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо б це було мені? Я флеш до встановлення ОС просто тому, що тоді ви втратите всі проблеми, які можуть бути пов'язані з ОС миготливим BIOS потім. Це тільки ти, материнська плата, і спалах (AH AH). Таким чином, ви втратите також будь-які заклопотаності, у вас є з приводу визнання вищої ФСБ. Крім того, ви знаєте, якщо материнська плата буде працювати в його нинішньому вигляді з центральним процесором, особисто я думаю, що це буде, але Thats оперативно слова: "думати". Як тільки ви спалах його ви будете знати її йдучи на роботу, а потім просто продовжувати будувати, знаючи плати встановлюється на процесор. Так, тримайте його проста.
|
| |||
| |||
| Thnx багато що для відповіді Алекс. Так що Ваші слова це: чергу на Comp, і автоматично використовувати DOS для оновлення BIOS. нехай він виявлення апаратного забезпечення? а потім перейти до встановлення. що це було цікаво Як я можу використовувати компакт-диск з флеш-утиліти і нові дані, якщо Comp hasn't поки визнали компакт-дисків. |
|
| |||
| |||
| ПК буде визнати компакт-дисків момент, коли ви включите комп'ютер увімкнено. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Asus X50GL Fan проблеми | djkcp | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 3 | 18 травня 2009 05:42 |
| ASUS M3A78-EM USB миша проблеми | pdljmpr | Генеральний обладнання чат | 3 | 18 квітня 2009 18:23 |
| Asus Striker II Extreme Рам проблеми | Vanquish39 | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 3 грудня 2008 21:38 |
| ASUS P5B Deluxe WiFi Ethernet проблема | GillsMan | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 15 липня 2007 03:48 |
| Клавіатура - У мене виникли проблеми з моїм Asus A7V8X-X Motherboard | Джекі | Генеральний обладнання чат | 2 | 22 травня 2006 07:28 |
| Різьба Інструменти | |
| |