по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Процесори, дънни платки & RAM

Register

Топло сонда

Reply

Нишка Инструменти
Old 9-ти януари 2008, 07:55
Новите държави Група

Default Топло сонда

Имам Thermaltake вентилатор, който е на топлинна сонда, която указва на вентилатора колко бързо да се върти. Имам го между радиатора и процесора, но вентилаторът е винаги да работят с високи .... как аз предполагам, да я инсталирате. Мисля, че може да има направления menat да го поставиш между процесора и гнездото просто трябва ПИН мине през нея, ако те трябва да?
Old 9-ти януари 2008, 10:10
Номер на групата

Default Топло сонда

DONT постави датчик между CPU и HSF защото сте нарушаване на печат между двете, това е потенциално опасно за вашия процесор и ще направи своя HSF работи по-усилено, тъй като е.

Винаги съм си сложа CPU сензори в задната част на дънната платка директно в процесора сокет.

-Kanoakavirus

Моята система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Дънната платка:
Asus P5K Premium
RAM памет:
2GB Dominator 8500
Графична карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (и):
3.35TB вътр съхранение. 2TB INT багаж
Оптично устройство (а):
LG GGC H20L
Дело / PSU:
Enermax 720 вата
Охлаждане:
AC7
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операционна система (и):
Изглед 32P
Old 9-ти януари 2008, 11:38
Новите държави Група

Default Топло сонда

Добре, така трябва да е само топлинна лента на гърба на дънната платка? защото вентилаторът работи на високо през цялото време и това е много силен при високи
Old 9-ти януари 2008, 11:48
Номер на групата

Default Топло сонда

Аз съм Тад объркан.

Това ли е фен на този, който седи на вашия процесор? или това е случай фен?

Така или иначе най-добрият залог се за свързване на вентилатора на един от 3PIN заглавията на дънната платка, така че може управление на скоростта на вентилатора.

-Kanoakavirus
Old 9-ти януари 2008, 14:49
Новите държави Група

Default Топло сонда

Това е случай фен. Аз го закачен на ПИН-3, но в този вентилатор има 3 възможности. можете да оставите на скачач и той да се движат по висока през цялото време. кука до администратора, който не мога да направя, защото аз Dont имат празен слот PCI или кука на датчика за процесора, така че може да си постави в зависимост от Temps. какъв вид лента ще бъде добре да използвате, за да го лента на гърба. това изглежда като добро място да се каже. Аз също имам CPU охладител
Old 9 януари 2008, 19:11
Номер на групата

Default Топло сонда

Лента Dont използва типичната Sello ", тъй като топлина от дъното ще работи чудеса на лепило.

Трябва топлинна лента.

-Kanoakavirus
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
XFX ATI 4870 1GB топлина издаване dsaliba Графика на карти & Монитори 3 25-ти септември 2009 13:40
Защо ми лаптоп топлина до много? hitman0042 Лаптопи, Mobiles & текст 7 3 Дек 2008 09:39
Overclocking и топлина. rbscooby Процесори, дънни платки & RAM 23 6 юни 2008 12:57
CPU топлина Aners92 Процесори, дънни платки & RAM 1 21 Jan 2008 15:24
Радиатор за употреба ghbnic Процесори, дънни платки & RAM 4 31 Дек 2007 16:20
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc