menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základní desky & RAM

Register

Teplo sondy

Reply

Thread Nástroje
Old 9 ledna 2008, 07:55
Nový člen skupiny

Default Teplo sondy

Mám thermaltake ventilátor, který má tepelnou sondu, která vypráví o tom, jak rychle ventilátor otáčet. Mám to mezi chladič a CPU, ale ventilátor je vždy běh na vysokou .... jak já předpokládám ji nainstalovat. Myslím, že v návodu může mít menat, aby je mezi procesorem a zásuvky stačí mít pin jít přes něj, pokud potřebujete?
Old 9 ledna 2008, 10:10
Dárce Skupina

Default Teplo sondy

Dont umístit čidlo mezi procesor a HSF protože jste porušení těsnění mezi oběma, je to nebezpečné pro váš procesor a bude tomu, aby Vaše HSF pracovat tak, jak je.

Vždycky jsem si dát mé cpu senzory na zadní straně základní desky přímo pod cpu soket.

-Kanoakavirus

Můj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základní deska:
Asus P5K Premium
Paměť RAM:
2GB vládce 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladování. 2TB int skladování
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chlazení:
AC7
Síť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operační systém (y):
Vista 32P
Old 9 ledna 2008, 11:38
Nový člen skupiny

Default Teplo sondy

jo tak mám jen termální pásky na zadní straně desky? protože ventilátor běží na vysoký po celou dobu a je velmi hlasitě při vysokých
Old 9 ledna 2008, 11:48
Dárce Skupina

Default Teplo sondy

Jsem tad zmatená.

Je to ten, že ventilátor sedí na váš procesor? nebo je to případ fanoušek?

Buď jak buď nejlepší vsadit jej připojit ventilátor do jedné z 3pin hlavičky na základní desce, takže můžete ovládat rychlost ventilátoru.

-Kanoakavirus
Old 9 ledna 2008, 14:49
Nový člen skupiny

Default Teplo sondy

Je to případ fanoušek. Mám ji zahnutý až na 3 pin, ale tento ventilátor má 3 možnosti. Můžete zanechat jumperu a mít ji běžet na vysoké pořád. přivěsit řadiče, které jsem se, protože jsem cant dont mít prázdný PCI slot nebo hákem čidla na CPU, takže můžete nastavit sám v závislosti na temps. jaké by bylo v pořádku páskou k použití na pásku je na zadní straně. že se zdá jako dobré místo, kde se ji. Také jsem si CPU chladiče
Old 9. ledna 2008, 19:11
Dárce Skupina

Default Teplo sondy

Dont použít typické 'sello' pásku jako teplo z mobo budou divy na lepidlo.

Potřebujete tepelné pásky.

-Kanoakavirus
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
XFX ATI 4870 1GB tepla Výtisk dsaliba Graphics Cards & Monitory 3 25.září 2009 13:40
Proč my laptop teplo až moc? hitman0042 Notebooky, Mobily a PDA 7 3. prosinec 2008 09:39
Overclocking a tepla. rbscooby Procesory, základní desky & RAM 23 6. června 2008 12:57
CPU tepla Aners92 Procesory, základní desky & RAM 1 21 ledna 2008 15:24
Teplo umyvadlo držitel ghbnic Procesory, základní desky & RAM 4 31. prosince 2007 16:20
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.