![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám thermaltake ventilátor, který má tepelnou sondu, která vypráví o tom, jak rychle ventilátor otáčet. Mám to mezi chladič a CPU, ale ventilátor je vždy běh na vysokou .... jak já předpokládám ji nainstalovat. Myslím, že v návodu může mít menat, aby je mezi procesorem a zásuvky stačí mít pin jít přes něj, pokud potřebujete? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dont umístit čidlo mezi procesor a HSF protože jste porušení těsnění mezi oběma, je to nebezpečné pro váš procesor a bude tomu, aby Vaše HSF pracovat tak, jak je. Vždycky jsem si dát mé cpu senzory na zadní straně základní desky přímo pod cpu soket.
|
| |||
| |||
| jo tak mám jen termální pásky na zadní straně desky? protože ventilátor běží na vysoký po celou dobu a je velmi hlasitě při vysokých |
|
| |||
| |||
| Jsem tad zmatená. Je to ten, že ventilátor sedí na váš procesor? nebo je to případ fanoušek? Buď jak buď nejlepší vsadit jej připojit ventilátor do jedné z 3pin hlavičky na základní desce, takže můžete ovládat rychlost ventilátoru.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Je to případ fanoušek. Mám ji zahnutý až na 3 pin, ale tento ventilátor má 3 možnosti. Můžete zanechat jumperu a mít ji běžet na vysoké pořád. přivěsit řadiče, které jsem se, protože jsem cant dont mít prázdný PCI slot nebo hákem čidla na CPU, takže můžete nastavit sám v závislosti na temps. jaké by bylo v pořádku páskou k použití na pásku je na zadní straně. že se zdá jako dobré místo, kde se ji. Také jsem si CPU chladiče |
|
| |||
| |||
| Dont použít typické 'sello' pásku jako teplo z mobo budou divy na lepidlo. Potřebujete tepelné pásky.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| XFX ATI 4870 1GB tepla Výtisk | dsaliba | Graphics Cards & Monitory | 3 | 25.září 2009 13:40 |
| Proč my laptop teplo až moc? | hitman0042 | Notebooky, Mobily a PDA | 7 | 3. prosinec 2008 09:39 |
| Overclocking a tepla. | rbscooby | Procesory, základní desky & RAM | 23 | 6. června 2008 12:57 |
| CPU tepla | Aners92 | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 21 ledna 2008 15:24 |
| Teplo umyvadlo držitel | ghbnic | Procesory, základní desky & RAM | 4 | 31. prosince 2007 16:20 |
| Thread Nástroje | |
| |