![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω ένα thermaltake ανεμιστήρα που έχει θερμότητα καθετήρας που λέει ο ανεμιστήρας πόσο γρήγορα να γυρνάνε. Έχω αυτό μεταξύ της heatsink και cpu αλλά η λειτουργία του ανεμιστήρα είναι πάντα σε υψηλά .... πώς είμαι υποθέτω να το εγκαταστήσετε. Νομίζω ότι μπορεί να έχουν τις οδηγίες για να το θέσω menat μεταξύ της CPU και την πρίζα μόνο έχουν περάσει από την καρφίτσα της εάν χρειαστεί να? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DONT θέσει τον αισθητήρα μεταξύ της CPU και της hsf επειδή είστε παραβίαση σφραγίδας μεταξύ των δύο, είναι δυνητικά επικίνδυνες για την cpu σας και θα σας κάνει να εργαστούμε σκληρότερα hsf όπως είναι. Πάντα μου που μου cpu αισθητήρες στο πίσω μέρος της μητρικής πλακέτας άμεσα υπό την cpu πρίζα.
|
| |||
| |||
| εντάξει έτσι πρέπει να είναι μόνο θερμική ταινία στο πίσω μέρος της μητρικής πλακέτας; επειδή ο ανεμιστήρας λειτουργεί με υψηλά όλη την ώρα και είναι πολύ υψηλή σε υψηλές |
|
| |||
| |||
| Είμαι tad σύγχυση. Είναι αυτός ο ανεμιστήρας που κάθεται με την cpu; ή μήπως είναι μια υπόθεση ανεμιστήρα; Όπως και να έχει το καλύτερο στοίχημα είναι να συνδεθεί ο ανεμιστήρας του σε ένα από τα 3pin κεφαλίδες στη μητρική πλακέτα έτσι ώστε να μπορεί να ελέγχει την ταχύτητα του ανεμιστήρα.
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| είναι μια περίπτωση ανεμιστήρα. Έχω κάπνισμα σε σχέση με τα 3 pin ανεμιστήρα αλλά αυτό έχει 3 επιλογές. μπορείτε να αφήσετε το jumper για να τρέξει και να έχει σε μεγάλη όλη την ώρα. γάντζο μέχρι την οποία ο υπεύθυνος της επίκλισης κάνουμε γιατί dont έχει αδειάσει υποδοχή PCI ή άγκιστρο του αισθητήρα στην cpu έτσι ώστε να μπορεί να θέσει η ίδια ανάλογα με το χρόνο. τι είδους ταινία θα είναι έτοιμη για χρήση για την ταινία στην πλάτη. που φαίνεται σαν ένα καλό μέρος για να το θέσω. Έχω επίσης μια ΨΥΞΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ |
|
| |||
| |||
| Dont χρήση τυπικών 'Sello "ταινία, όπως η θερμότητα από το mobo θα έκανε θαύματα για την κόλλα. Χρειάζεστε θερμική ταινία.
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |