kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

Hő-szonda

Reply

Téma eszközök
Old Január 9, 2008, 07:55
Új tag Csoport

Default Hő-szonda

Nekem van egy thermaltake ventilátort, hogy van egy hő szonda, amely megmutatja a ventilátort, hogy milyen gyorsan fordul. Megvan között a hűtőborda és a processzor, de a ventilátor mindig fut, milyen magas vagyok .... azt hiszem, hogy telepítse. Azt hiszem, az utasításokat, esetleg menat-hoz tesz ez a CPU és a foglalat csak ki a pin megy át rajta, ahol kell?
Old Január 9, 2008, 10:10
Donor Group

Default Hő-szonda

DONT fel az érzékelőt a CPU és a HSF, mert te vagy sérti a pecsétet a kettő között, ez potenciálisan veszélyes a CPU-t, és azt hogy a HSF keményebben dolgozik, mint ez.

Én mindig tette a CPU-érzékelők a hátsó az alaplap közvetlenül a CPU foglalat.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Processzor (ok):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Alaplap:
Asus P5K Premium
RAM memória:
2GB Dominator 8500
Grafikus kártya (k):
BFG 8800GT
Hangkártya:
Xfi Extremegamer
Merevlemez (ek):
3.35TB ext tárolására. 2TB tárolási int
Optikai meghajtó (k):
LG GGC H20L
Case / tápegység:
Enermax 720w
Hűtés:
AC7
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
245B, 931B (Samsung)
Operációs rendszer (ek):
Vista 32P
Old Január 9, 2008, 11:38
Új tag Csoport

Default Hő-szonda

Jól kell tehát én csak termikus szalagot, hogy a hátsó az alaplap? , mert a ventilátor fut nagy egész idő alatt, és ez nagyon hangos, nagy
Old Január 9, 2008, 11:48
Donor Group

Default Hő-szonda

Én tad vagyok zavarodva.

Ez az egyik rajongó, hogy ül a CPU? vagy ez egy eset rajongó?

Akárhogy is a legjobb benne, hogy csatlakoztassa a ventilátor az egyik 3pin fejlécek az alaplapon így ellenőrzés ventilátor sebességét.

-Kanoakavirus
Old Január 9, 2008, 14:49
Új tag Csoport

Default Hő-szonda

ez esetben rajongó. Megvan összejöttünk a 3 tűs ventilátor, de ez a 3 lehetőségeket. hagyhatja a jumper, és fuss volna ez a nagy mindig. beköt egy adatkezelő I cant do, mert én dont volna egy üres PCI slot vagy a horog a szenzor a cpu így tűzte függően temps. , hogy milyen szalag lenne rendben van, hogy használja a szalagra, hogy hátul. , hogy úgy tűnik, mint egy jó hely is lehet mondani. Nekem is van egy CPU hűtő
Old Január 9 2008, 19:11
Donor Group

Default Hő-szonda

Ne használja tipikus "sello" szalag, mint a hőt a mobo fog csodákra a ragasztó.

You need thermal tape.

-Kanoakavirus
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.