![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Nekem van egy thermaltake ventilátort, hogy van egy hő szonda, amely megmutatja a ventilátort, hogy milyen gyorsan fordul. Megvan között a hűtőborda és a processzor, de a ventilátor mindig fut, milyen magas vagyok .... azt hiszem, hogy telepítse. Azt hiszem, az utasításokat, esetleg menat-hoz tesz ez a CPU és a foglalat csak ki a pin megy át rajta, ahol kell?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
DONT fel az érzékelőt a CPU és a HSF, mert te vagy sérti a pecsétet a kettő között, ez potenciálisan veszélyes a CPU-t, és azt hogy a HSF keményebben dolgozik, mint ez.
Én mindig tette a CPU-érzékelők a hátsó az alaplap közvetlenül a CPU foglalat.
|
|
|
|||
|
|||
|
Jól kell tehát én csak termikus szalagot, hogy a hátsó az alaplap? , mert a ventilátor fut nagy egész idő alatt, és ez nagyon hangos, nagy
|
|
|
|||
|
|||
|
Én tad vagyok zavarodva.
Ez az egyik rajongó, hogy ül a CPU? vagy ez egy eset rajongó? Akárhogy is a legjobb benne, hogy csatlakoztassa a ventilátor az egyik 3pin fejlécek az alaplapon így ellenőrzés ventilátor sebességét.
|
|||
|
|||
|
ez esetben rajongó. Megvan összejöttünk a 3 tűs ventilátor, de ez a 3 lehetőségeket. hagyhatja a jumper, és fuss volna ez a nagy mindig. beköt egy adatkezelő I cant do, mert én dont volna egy üres PCI slot vagy a horog a szenzor a cpu így tűzte függően temps. , hogy milyen szalag lenne rendben van, hogy használja a szalagra, hogy hátul. , hogy úgy tűnik, mint egy jó hely is lehet mondani. Nekem is van egy CPU hűtő
|
|
|
|||
|
|||
|
Ne használja tipikus "sello" szalag, mint a hőt a mobo fog csodákra a ragasztó.
You need thermal tape.