פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > CPUs, Motherboards & RAM

Register

מחממים חקירה

Reply

שרשרת כלים
Old 9 ינואר 2008, 07:55
קבוצת חברות חדשות

Default מחממים חקירה

יש לי מאוורר Thermaltake כי יש לחקור את החום שאומר באיזו מהירות המאוורר להסתובב. יש לי אותו בין קירור המעבד לבין המאוורר אבל הוא תמיד רצה על גבוה .... איך אני אמור להתקין אותו. אני חושב בכיוונים menat אולי לשים אותו בין המעבד לבין השקע רק צריך לעבור את זה הסיכה שבו הם צריכים?
Old 9 ינואר 2008, 10:10
קבוצת תורמים

Default מחממים חקירה

DONT לשים את החיישן בין CPU ו hsf כי אתה חותם בין הפרת שני, זה מסוכן למעבד שלך יהיה hsf שלך עושה עבודה יותר קשה גם ככה.

אני תמיד שמה חיישנים CPU שלי על הגב של לוח האם ישירות מתחת לתושבת המעבד.

-Kanoakavirus

המערכת שלי: Zoomy

מעבד (ים):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
לוח האם:
ASUS P5K Premium
זיכרון RAM:
2GB Dominator 8500
כרטיס מסך (S):
BFG 8800GT
כרטיס קול:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
שלוחה 3.35TB אחסון. 2TB int אחסון
כונן אופטי (S):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Cooling:
AC7
רשת / אינטרנט:
צג (S):
245B, 931B (Samsung)
מערכת הפעלה (S):
Vista 32P
Old 9 ינואר 2008, 11:38
קבוצת חברות חדשות

Default מחממים חקירה

בסדר אז אני רק צריך את זה כדי תרמית הקלטת חזרה של לוח האם? כי המאוורר פועל על גבוה כל הזמן והוא חזק מאוד ב הגבוה
Old 9 ינואר 2008, 11:48
קבוצת תורמים

Default מחממים חקירה

אני ילדון מבולבל.

האם זה אוהד אחד שיושב על המעבד שלך? או שזה מקרה המאוורר?

כך או כך בטוח שזה הכי טוב לחבר את המאוורר לאחד כותרות 3pin על לוח האם כך יכולים לשלוט במהירות המאוורר.

-Kanoakavirus
Old 9 ינואר 2008, 14:49
קבוצת חברות חדשות

Default מחממים חקירה

הוא אוהד במקרה. יש לי את זה מחובר ב 3 פינים אבל זה מאוורר עם 3 אפשרויות. אתה יכול להשאיר את הסוודר על זה ויש לך זמן לרוץ על כל גבוה. בקר להתחבר שבו אני לא יכולה לעשות כי אני לא צריך חריץ PCI ריקה או וו חיישן CPU כדי כך שזה יכול להגדיר את עצמו בהתאם temps. אילו סוגים של סרט יהיה בסדר להשתמש לקלטת אותה בחזרה. זה נראה כמו מקום טוב לשים אותו. יש לי גם מעבד קריר
Old 9 ינואר 2008, 19:11
קבוצת תורמים

Default מחממים חקירה

הקלטת sello Dont להשתמש טיפוסית 'חום מן mobo יעבוד פלאים על דבק.

אתה צריך הקלטת תרמית.

-Kanoakavirus
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
XFX ATI 4870 1GB גליון חום dsaliba כרטיסי מסך & Monitors 3 25 ספטמבר 2009 13:40
מדוע הנייד שלי כדי לחמם הרבה? hitman0042 מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 7 3rd דצמבר 2008 09:39
Overclocking ואת החום. rbscooby CPUs, Motherboards & RAM 23 6 יוני 2008 12:57
CPU חום Aners92 CPUs, Motherboards & RAM 1 21st ינואר 2008 15:24
מחממים כיור בעל ghbnic CPUs, Motherboards & RAM 4 31 דצמבר 2007 16:20
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.