![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי מאוורר Thermaltake כי יש לחקור את החום שאומר באיזו מהירות המאוורר להסתובב. יש לי אותו בין קירור המעבד לבין המאוורר אבל הוא תמיד רצה על גבוה .... איך אני אמור להתקין אותו. אני חושב בכיוונים menat אולי לשים אותו בין המעבד לבין השקע רק צריך לעבור את זה הסיכה שבו הם צריכים? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DONT לשים את החיישן בין CPU ו hsf כי אתה חותם בין הפרת שני, זה מסוכן למעבד שלך יהיה hsf שלך עושה עבודה יותר קשה גם ככה. אני תמיד שמה חיישנים CPU שלי על הגב של לוח האם ישירות מתחת לתושבת המעבד.
|
| |||
| |||
| בסדר אז אני רק צריך את זה כדי תרמית הקלטת חזרה של לוח האם? כי המאוורר פועל על גבוה כל הזמן והוא חזק מאוד ב הגבוה |
|
| |||
| |||
| אני ילדון מבולבל. האם זה אוהד אחד שיושב על המעבד שלך? או שזה מקרה המאוורר? כך או כך בטוח שזה הכי טוב לחבר את המאוורר לאחד כותרות 3pin על לוח האם כך יכולים לשלוט במהירות המאוורר.
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| הוא אוהד במקרה. יש לי את זה מחובר ב 3 פינים אבל זה מאוורר עם 3 אפשרויות. אתה יכול להשאיר את הסוודר על זה ויש לך זמן לרוץ על כל גבוה. בקר להתחבר שבו אני לא יכולה לעשות כי אני לא צריך חריץ PCI ריקה או וו חיישן CPU כדי כך שזה יכול להגדיר את עצמו בהתאם temps. אילו סוגים של סרט יהיה בסדר להשתמש לקלטת אותה בחזרה. זה נראה כמו מקום טוב לשים אותו. יש לי גם מעבד קריר |
|
| |||
| |||
| הקלטת sello Dont להשתמש טיפוסית 'חום מן mobo יעבוד פלאים על דבק. אתה צריך הקלטת תרמית.
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| XFX ATI 4870 1GB גליון חום | dsaliba | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 25 ספטמבר 2009 13:40 |
| מדוע הנייד שלי כדי לחמם הרבה? | hitman0042 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 7 | 3rd דצמבר 2008 09:39 |
| Overclocking ואת החום. | rbscooby | CPUs, Motherboards & RAM | 23 | 6 יוני 2008 12:57 |
| CPU חום | Aners92 | CPUs, Motherboards & RAM | 1 | 21st ינואר 2008 15:24 |
| מחממים כיור בעל | ghbnic | CPUs, Motherboards & RAM | 4 | 31 דצמבר 2007 16:20 |
| שרשרת כלים | |
| |