![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu Thermaltake ventiliatorius, kuris šilumos zondas, pasakoja ventiliatorius, kaip greitai suktis. Aš jį tarp HEATSINK ir procesoriaus ventiliatorius, bet visada yra varomi didelio .... Kaip aš manau, kad ją įdiegti. Manau kryptys gali turėti menat įdėti ją tarp CPU ir Socket tiesiog PIN vykti per ją, kai jiems reikia? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DONT įdėti tarp procesoriaus ir HSF jutiklis because you're pažeista tarp dviejų plomba, tai gali būti pavojinga jūsų procesoriaus ir bus padaryti jūsų HSF dirbti sunkiau, nes ji yra. Aš visada įdėti savo CPU jutikliai dėl plokštė Atgal tiesiogiai pagal procesoriaus socket.
|
| |||
| |||
| Gerai, kad man reikia tik šilumos juostos jį į pagrindinę plokštę atgal? nes ventiliatorius yra varomi didelio visą laiką ir ji labai garsiai aukšto |
|
| |||
| |||
| I'm tad supainioti. Ar tai ventiliatorius kuris sėdi ant savo cpu? ar tai atveju ventiliatorius? Either way Geriausia jį prijungti ventiliatoriaus vienas 3PIN antraštes plokštę, kad jis galėtų kontroliuoti ventiliatoriaus greitį.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| tai jei ventiliatorius. Aš tai užsikabinęs ant 3 pin, bet tai ventiliatorius turi 3 variantus. Jūs galite palikti megztinis ir apie jį paleisti aukštos visą laiką. hook up kontrolierius, kurį aš cant do, nes aš Neturite tuščias PCI arba kabliu jutiklį cpu kad ji galėtų sau priklausomai nuo temps. Kokių rūšių juosta būtų gerai naudoti, kai juosta jį atgal. Atrodo, kad gera vieta įdėti. Aš taip pat turiu CPU cooler |
|
| |||
| |||
| Nereikia naudoti tipiškas "Sello" juostos kaip iš MOBO šilumos dirbs abejoja dėl klijų. Jums reikia šilumos juostos.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| XFX ATI 4.870 1GB Šilumos numeris | dsaliba | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | 25 rugsėjis 2009 13:40 |
| Kodėl mano nešiojamas šilumos iki kiek? | hitman0042 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 7 | 3 gruodis 2008 09:39 |
| Overclocking ir šilumos. | rbscooby | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 23 | 6 birželis 2008 12:57 |
| CPU šilumos | Aners92 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | 21 sausis 2008 15:24 |
| Heat Sink savininkas | ghbnic | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 4 | 31 gruodis 2007 16:20 |
| Temos įrankiai | |
| |