![]() |
|
| |||
| |||
| Man Thermaltake ventilatoru, kas ir siltuma zondes, kas stāsta ventilatoru cik ātri spin. Es to starp Heatsink un CPU, bet ventilators vienmēr darbojas augstas .... kā man domāt un instalējiet to. Es domāju, ka virzieniem varētu būt menat ievietot to starp CPU un socket vienkārši ir pin iet caur to, kur viņi ir? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dont nodot sensors starp CPU un HSF jo jūs esat pārkāpj blīvējumu starp diviem, tas ir potenciāli bīstami jūsu cpu un padarīs jūsu HSF jāstrādā vairāk, kā tas ir. Es vienmēr laiž manu cpu sensorus aizmugurē, mātesplates tieši zem CPU socket.
|
| |||
| |||
| labi, lai man būtu tikai siltuma lente to atpakaļ uz motherboard? jo ventilators darbojas uz augsta visu laiku un tas ir ļoti skaļi augsta |
|
| |||
| |||
| Es tad sajaukt. Tas ir ventilators vienu, kas atrodas uz jūsu cpu? vai tas gadījumā ventilators? Katrā ziņā labākais bet tā, lai izveidotu savienojumu ar ventilatoru, kas vienu no 3PIN galvenes par mātesplati, lai tā varētu kontrolēt ventilatoru ātrumu.
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| tas ir gadījumā ventilators. Man ir tas saliekts augšu uz 3 pin, bet tas ventilators ir 3 iespējas. Jūs varat atstāt jumper uz un nodrošināt tā darbojas augstā visu laiku. hook up kontrolieris kuru nevaru darīt, jo es dont ir tukšs PCI slotā, vai āķis sensoru cpu, lai tā varētu noteikt pats atkarībā temps. Kāda veida lente būtu labi izmantot, lai lenti to atpakaļ. , kas šķiet laba vieta, kur likt to. Man ir arī cpu cooler |
|
| |||
| |||
| Dont izmantot tipisku "sello" lente, kā siltums no MOBO būs brīnumus ar līmi. Jums nepieciešama termiskā lentu.
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Bookmarks |