![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam thermaltake wentylatora, który mówi, że ciepło sondy wentylatora jak szybko do wirowania. Mam to między Radiator i wentylator procesora, ale jest zawsze wyświetlane na wysokiej .... jak mam przypuszczenia, aby go zainstalować. Myślę, że kierunki mogą mieć menat mówiąc między CPU i gniazda PIN wystarczy przejść przez to, gdzie trzeba? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DONT umieścić czujnik między CPU i HSF ponieważ jesteś naruszenia pieczęci między tymi dwoma, to potencjalnie niebezpieczne dla naszego procesora i będzie dokonywaniu HSF pracy trudniejsze jak to jest. I zawsze moim cpu czujniki umieścić na tylnej części płyty głównej bezpośrednio pod gniazdem procesora.
|
| |||
| |||
| Dobrze więc mam tylko termicznej taśmy go do tyłu na płycie głównej? ponieważ wentylator jest uruchomiony na wysokim cały czas i jest bardzo głośny przy wysokich |
|
| |||
| |||
| I'm a tad mylić. Czy to jest w wentylator, który siedzi na swoim cpu? czy jest to przypadek fan? Albo sposób najlepiej go podłączyć wentylator do jednego z nagłówków 3pin na płycie głównej, by można się było kontroli prędkości wentylatora.
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| jest to przypadek wentylatora. Mam go podłączyć maksymalnie na 3 pin ale wentylator posiada 3 opcje. można pozostawić w skoczka i uruchomić go na wysokim cały czas. podłączyć kontroler, który nie cant bo dont mieć puste gniazda PCI lub haka czujnik do procesora tak, aby można ustawić się w zależności od czasu. jakie taśmy byłoby dobrze, aby używać go na taśmę do tyłu. że wydaje się to dobre miejsce, aby je. I również mają cpu cooler |
|
| |||
| |||
| Nie używać typowych "sello" taśmę jako ciepła z Mobo będzie działał cuda na klej. Musisz termalne taśmie.
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |