mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Procesoare, Placi de baza si RAM

Register

Sondă de căldură

Reply

Thread Tools
Old 9 ianuarie 2008, 07:55
Noile state Group

Default Sondă de căldură

Eu am un fan Thermaltake care are o sonda de căldură care spune ventilatorul cât de repede sa se invarta. Eu am it între radiatorul şi CPU, dar ventilatorul se execută întotdeauna pe .... de mare cum am Presupun pentru al instala. Cred că direcţiile poate avea menat să o pun între CPU şi socket doar au PIN-ul merge prin ea în cazul în care au nevoie pentru a?
Old 9 ianuarie 2008, 10:10
Grupul de donator

Default Sondă de căldură

DONT pus senzorul între CPU şi HSF pentru ca esti încălcarea sigiliul între cele două, este potenţial periculoase pentru procesorul dvs. şi va fi a face munca mai greu HSF aşa cum este.

Intotdeauna mi-am pus senzori de procesorul meu pe partea din spate a placii de baza direct sub socket-ului.

-Kanoakavirus

Sistemul meu: Zoomy

Procesor (e):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Plăci de bază:
Asus P5K Premium
Memorie RAM:
2GB stăpânitor 8500
Placă grafică (e):
BFG 8800GT
Placă de sunet:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (e):
3.35TB int depozitare. 2TB int stocare
Optical Drive (e):
LG GGC H20L
Cauza / PSU:
Enermax 720w
Răcire:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Sistem de operare (e):
Vista 32P
Old 9 ianuarie 2008, 11:38
Noile state Group

Default Sondă de căldură

Bine aşa ar trebui să am doar termică bandă-l la partea din spate a placii de baza? pentru că ventilatorul se execută pe mare tot timpul şi este foarte tare, la mare
Old 9 ianuarie 2008, 11:48
Grupul de donator

Default Sondă de căldură

Sunt un pic confuz.

Este aceasta ventilator cel care sta pe procesorul dvs.? sau este un caz fan?

Oricum cel mai bun pariu ca pentru a conecta ventilatorul la unul din 3PIN anteturi pe placa de bază astfel încât să poată controla viteza ventilatorului.

-Kanoakavirus
Old 9 ianuarie 2008, 14:49
Noile state Group

Default Sondă de căldură

acesta este un fan caz. Eu am it cuplat pe PIN 3, dar în acest ventilator are 3 opţiuni. puteţi lăsa pe jumper şi să-l rula pe mare tot timpul. hook sus un controller care I cant fac pentru că am dont have un slot PCI gol sau cârlig senzor pentru a procesorului ca acesta să poată a fixat în funcţie de temps. Ce tipuri de bandă ar fi bine să o utilizaţi pentru banda it la spate. care pare ca un loc bun de pus-o. De asemenea am o CPU cooler
Old 9 ianuarie 2008, 19:11
Grupul de donator

Default Sondă de căldură

Bandă Dont Sello utilizare tipic "ca şi căldura de la placa de baza va lucra minuni pe adeziv.

Ai nevoie de banda termica.

-Kanoakavirus
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.