![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám Thermaltake ventilátor, ktorý má tepelnú sondou, ktorá hovorí, ventilátor, ako rýchlo sa otáčať. Mám to medzi chladič a CPU, ale ventilátor je vždy beh na vysokej .... ako som asi je nainštalovať. Myslím, že smer, môže mať ru, aby to medzi cpu a zásuvky jednoducho kolík prejsť, ak potrebujú? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nevkladajte senzor medzi cpu a HSF, pretože si porušenie tesnenia medzi dvoma, je potenciálne nebezpečný pre váš procesor a bude robiť vaša HSF tvrdšie prácu, ako to je. Vždy dám cpu snímača na zadnej strane základnej dosky priamo pod cpu socket.
|
| |||
| |||
| v poriadku, takže by som mal jednoducho tepelnej záťaže je na zadnej doske? pretože ventilátor beží na vysoký po celú dobu a je veľmi hlasno pri vysokých |
|
| |||
| |||
| Som trošku zmätený. Je to jeden ventilátor, ktorý sedí na váš procesor? alebo je to vec fanúšik? Buď ako buď, že najlepšie stávkou pre pripojenie ventilátora k jednému z 3pin hlavičiek na základnej doske, takže ho môže ovládať rýchlosť ventilátora.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| to je prípad ventilátor. Mám to napojené na 3 pin, ale tento ventilátor má 3 možnosti. si môžete nechať na jumper a nechať ju plynúť na vysokej po celú dobu. pripojiť radič, ktorý Nemôžem robiť, pretože ja dont mať prázdny slot PCI alebo háčik, čidlo na cpu, aby sa mohol sám nastaviť v závislosti na temps. aké by bolo v poriadku pásku použiť na opasku to späť. , Ktoré sa javia ako dobré miesto, aby ho. Tiež mám CPU chladiča |
|
| |||
| |||
| Nepoužívajte typické 'sello' pásku ako teplo z mobo bude robiť zázraky na lepidlo. Potrebujete tepelné pásky.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| XFX ATI 4870 1GB tepla Výtlačok | dsaliba | Graphics Cards & Monitory | 3 | 25.září 2009 13:40 |
| Prečo my laptop teplo až moc? | hitman0042 | Notebooky, Mobily a PDA | 7 | 3. december 2008 09:39 |
| Overclocking a tepla. | rbscooby | Procesory, základné dosky & RAM | 23 | 6. júna 2008 12:57 |
| CPU tepla | Aners92 | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 21 januára 2008 15:24 |
| Teplo umývadlo držiteľ | ghbnic | Procesory, základné dosky & RAM | 4 | 31. decembra 2007 16:20 |
| Thread Tools | |
| |