менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Heat зонд

Reply

Різьба Інструменти
Old 9 січня 2008, 07:55
Нові члени групи

Default Heat зонд

Я Thermaltake вентилятором, який тепло зонд, який розповідає вентилятор, наскільки швидко обертатися. Я його між радіатором і процесором, а вентилятор завжди працює на високому .... як я гадаю, щоб встановити його. Я думаю, що напрямок може мати menat покласти його між процесором і сокетом просто Pin пройти через це, коли їм необхідно?
Old 9 січня 2008, 10:10
Донор групи

Default Heat зонд

DONT поставити датчик між процесором і HSF, тому що ти порушення ущільнення між двома, це потенційно небезпечно для вашого процесора і буде приймати ваші HSF більше працювати як воно є.

Я завжди ставлю мої сенсори процесора на задній панелі материнської плати безпосередньо під CPU Socket.

-Kanoakavirus

Моя система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1,15
Материнська плата:
ASUS P5K Premium
ОЗУ:
2GB Dominator 8500
Графічна карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Жорсткий диск (и):
3.35TB доб зберігання. 2TB Int зберігання
Оптичний привід (и):
LG GGC H20L
Діло / PSU:
Enermax 720Вт
Охолодження:
AC7
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операційна система (и):
Vista 32P
Old 9 січня 2008, 11:38
Нові члени групи

Default Heat зонд

Добре, так я повинен просто теплової стрічці його задній стороні материнської плати? тому, що вентилятор працює на високих всі час, і це дуже голосно на високому
Old 9 січня 2008, 11:48
Донор групи

Default Heat зонд

Я трохи плутають.

Це вентилятор, яка сидить на своєму процесорі? або цю справу вентилятор?

У будь-якому випадку кращим його для підключення вентиляторів до одного з 3pin заголовків на материнській платі тому вона може контролювати швидкість обертання вентилятора.

-Kanoakavirus
Old 9 січня 2008, 14:49
Нові члени групи

Default Heat зонд

мова йде вентилятор. Я його підключили на 3 контактний але це вентилятор має 3 варіанти. Ви можете залишити на перемичку і вона працює на високому весь час. підключити контролер, який я нахиляє робити тому що я не є порожні слоти PCI або гачок датчика до процесора, щоб він міг налаштувати себе в залежності від Temps. які стрічки будуть добре використовувати, щоб прикріпити її до спини. Схоже, що добре для неї місце. У мене також є Кулер
Old 9 січня 2008, 19:11
Донор групи

Default Heat зонд

Стрічка Dont використовувати типові "Селла", як тепло від системних плат буде творити чудеса на клей.

Вам необхідно теплової стрічки.

-Kanoakavirus
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
XFX ATI 4870 1GB тепла випуск dsaliba Графічні карти & Монітори 3 25 вересня 2009 13:40
Чому мій ноутбук тепла до багато? hitman0042 Ноутбуки, КПК & Mobiles 7 3 грудня 2008 09:39
Розгін і тепла. rbscooby Процесори, материнські плати RAM & 23 6 червня 2008 12:57
Процесор тепла Aners92 Процесори, материнські плати RAM & 1 21 січня 2008 15:24
Кулер Організатор ghbnic Процесори, материнські плати RAM & 4 31 грудня 2007 16:20
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.