![]() |
|
| |||
| |||
| Я Thermaltake вентилятором, який тепло зонд, який розповідає вентилятор, наскільки швидко обертатися. Я його між радіатором і процесором, а вентилятор завжди працює на високому .... як я гадаю, щоб встановити його. Я думаю, що напрямок може мати menat покласти його між процесором і сокетом просто Pin пройти через це, коли їм необхідно? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DONT поставити датчик між процесором і HSF, тому що ти порушення ущільнення між двома, це потенційно небезпечно для вашого процесора і буде приймати ваші HSF більше працювати як воно є. Я завжди ставлю мої сенсори процесора на задній панелі материнської плати безпосередньо під CPU Socket.
|
| |||
| |||
| Добре, так я повинен просто теплової стрічці його задній стороні материнської плати? тому, що вентилятор працює на високих всі час, і це дуже голосно на високому |
|
| |||
| |||
| Я трохи плутають. Це вентилятор, яка сидить на своєму процесорі? або цю справу вентилятор? У будь-якому випадку кращим його для підключення вентиляторів до одного з 3pin заголовків на материнській платі тому вона може контролювати швидкість обертання вентилятора.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| мова йде вентилятор. Я його підключили на 3 контактний але це вентилятор має 3 варіанти. Ви можете залишити на перемичку і вона працює на високому весь час. підключити контролер, який я нахиляє робити тому що я не є порожні слоти PCI або гачок датчика до процесора, щоб він міг налаштувати себе в залежності від Temps. які стрічки будуть добре використовувати, щоб прикріпити її до спини. Схоже, що добре для неї місце. У мене також є Кулер |
|
| |||
| |||
| Стрічка Dont використовувати типові "Селла", як тепло від системних плат буде творити чудеса на клей. Вам необхідно теплової стрічки.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| XFX ATI 4870 1GB тепла випуск | dsaliba | Графічні карти & Монітори | 3 | 25 вересня 2009 13:40 |
| Чому мій ноутбук тепла до багато? | hitman0042 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 7 | 3 грудня 2008 09:39 |
| Розгін і тепла. | rbscooby | Процесори, материнські плати RAM & | 23 | 6 червня 2008 12:57 |
| Процесор тепла | Aners92 | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 21 січня 2008 15:24 |
| Кулер Організатор | ghbnic | Процесори, материнські плати RAM & | 4 | 31 грудня 2007 16:20 |
| Різьба Інструменти | |
| |