![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти, Тази сутрин се обърнах на моя компютър и на моя изненада на радиатор просто падна върху нея почти сам, се оказва, че една от lugs че дръжте heatsink предвидена е скъса веднага, Може ли някой да ми каже какво тази табела се нарича и когато аз ще намеря нов. Mobo - AM2 + ECS KN3-SLi2 Mobo CPU - dualcore Athlon 4600 + AM2 Heatsink - Artic охладител про 64 (масивна нещо) Наздравици Ник .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Maplin използва за склад на монтажните скоби за AM2 дъски. Havn't е на сайта им от време на време, но това е струва миризлив.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Така е, че като една от тези кабърче такива? Ако това е така можете да се опитате да го върнете на лепило или нещо такова, но аз мисля, че ще бъде най-likly по-добре с нов heast мивка и ветрило
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз мисля, че той е на около пластмасовата притежателя на действителната дънната себе си, ако той е с лепило, че той ще трябва да се използва не-базирани разтворител лепило, тъй като лепила superglue ще ядем в платки и тогава той ще трябва да замени дънната платка
| |||
| |||
| O OK |