![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar, To ráno jsem se obrátil na mém PC a k mému překvapení tepla umyvadlo prostě spadl na ní samotné, se ukáže, že jeden z oka, které drží chladič dolů má prasklo rovnou vypnout, Může mi někdo říct, co to deska se jmenuje a kde bych najít novou. Mobo - AM2 + ECS KN3-SLi2 Mobo CPU - dualcore Athlon 4600 + AM2 Chladiče - Artic cooler pro 64 (masivní věc) Na zdraví Nic .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Maplin použity na akciové montážního závorce za AM2 desek. Havn't byl na jejich místě ve chvíli, ale stojí to za jeden zvědavý.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tak je to jako jedna z těch pushpin ty? Pokud ano, můžete se pokusit ji zpět na lepidlo, nebo tak něco, ale myslím, že vám bude nejvíce likly lépe s novým heast umyvadlo a ventilátor
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslím, že je o plastové držitele na skutečné desce sám, kdyby byl na lepidlo, že on by nutné použít non-rozpouštědlové lepidlo založena proto, lepidla, jako lepidlo bude sužovat obvody a pak budete muset vyměnit základní desku
| |||
| |||
| o ok |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Overclocking a tepla. | rbscooby | Procesory, základní desky & RAM | 23 | 6. června 2008 12:57 |
| Teplo umyvadlo termální mazivo | dmdougie | Obecné Hardware Chat | 7 | 29. květen 2008 06:00 |
| PSU, GPU, CPU a kuchyňský dřez | alex | Případy & Napájecí zdroje | 7 | 10. března 2008 00:12 |
| CPU tepla | Aners92 | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 21 ledna 2008 15:24 |
| Teplo sondy | louhmaylin | Procesory, základní desky & RAM | 5 | 9. ledna 2008 19:11 |
| Thread Nástroje | |
| |