![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Αυτό το πρωί θ ανοίγουν με τον υπολογιστή μου και να μου έκπληξη η θερμότητα νεροχύτη μόλις έπεσε στα ανοικτά για το δικό της, αποδεικνύεται ότι ένας από τους ακροδέκτες που κατέχουν το heatsink προβλέπονται έχει ευθεία snapped off, Μπορεί κανείς να μου πει τι είναι αυτό που ονομάζεται πλάκα και πού θα βρουν ένα νέο. Mobo - ECS AM2 + KN3-SLi2 Mobo CPU - dualcore Athlon 4600 + AM2 Heatsink - ARTIC δροσερότερες pro 64 (μαζική πράγμα) Εις υγεία Nic .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Maplin υλικού που χρησιμοποιείται για τη στερέωση των στηριγμάτων για AM2 συμβούλια. Havn't ήταν στο δικτυακό τους τόπο, ενώ σε αλλά αξίζει ένας περίεργος.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| έτσι είναι σαν ένα από αυτά τα πινέζα είναι αυτές; αν ναι, μπορείτε να προσπαθήσετε να κολλήσετε πίσω ή σε κάτι, αλλά νομίζω πως θα είναι πιο likly καλύτερη κατάσταση με μια νέα heast νεροχύτη και ανεμιστήρα
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Νομίζω ότι είναι περίπου για το πλαστικό κάτοχος σχετικά με την πραγματική μητρική πλακέτα η ίδια, σε περίπτωση που θα ήταν σε κόλλα που θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα μη διαλυτών που βασίζονται κόλλα γιατί όπως κόλλες superglue θα φάτε σε κυκλώματα και στη συνέχεια θα πρέπει να αντικαταστήσει τη μητρική πλακέτα
| |||
| |||
| o ok |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Overclocking και θερμότητας. | rbscooby | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 23 | 6 Ιουν 2008 12:57 |
| Θερμότητας νεροχύτη θερμική λίπος | dmdougie | Γενική Συζήτηση Hardware | 7 | 29 Μαΐου 2008 06:00 |
| PSU, GPU, CPU και η κουζίνα νεροχύτη | alex | Θήκες & Τροφοδοτικά | 7 | 10 Μαρ 2008 00:12 |
| CPU θερμότητας | Aners92 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 21 Ιαν 2008 15:24 |
| Θερμαίνονται καθετήρα | louhmaylin | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 5 | 9 Ιαν 2008 19:11 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |