![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, Ovaj mornin ja okrenut na moj pc i na moje iznenađenje za hlađenje samo otpale na njemu vlastita, ispostavilo se da je jedan od lugs koji drže heatsink dolje ima popucali ravno off, Može bilo tko reći mene što ova ploča se zove i gdje bih naći novi. Mobo - AM2 + ECS KN3-SLi2 mobo CPU - Dualcore Athlon 4600 + AM2 Heatsink - Artic Cooler pro 64 (masivne stvar) Živjeli Nič .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Maplin zaliha se koristi za ugradnju nosači za AM2 zajednice. Havn't je na njihovu stranicu, ali dok to vrijedi nosat.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tako da je kao jedan od onih pribadača sam sebe? ako tako da možete pokušati ljepilo ga na leđa ili tako nešto, ali mislim da će većina likly biti bolje s novim heast sudoper i ventilator
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mislim da je na oko plastični držač na stvarni matična ploča sama, da je to ljepilo to on bi trebao iskoristiti ne-ljepilo na bazi otapala, jer ljepila kao što su superglue će jesti u sklopove i tada će trebati zamijeniti matičnu ploču
| |||
| |||
| o ok |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Overclocking i topline. | rbscooby | CPU, Matične ploče i RAM | 23 | 6. lipnja 2008 12:57 |
| Hlađenje toplinska mast | dmdougie | General Hardware Chat | 7 | 29. svibanj 2008 06:00 |
| PSU, GPU, CPU i sudopera | alex | Cases & Power Supplies | 7 | 10. ožujak 2008 00:12 |
| CPU topline | Aners92 | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 21 siječanj 2008 15:24 |
| Toplina sonda | louhmaylin | CPU, Matične ploče i RAM | 5 | 9. siječanj 2008 19:11 |
| Thread Tools | |
| |