![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, Ez a reggel azért az én pc és a legnagyobb meglepetésemre a hőt mosogató csak leesett a saját, kiderül, hogy az alsó, hogy tartsa a hűtőborda meg a pattintott egyenesen, Ki tudja megmondani, mi ez a lemez a neve, és hol fog találni egy újat. Mobo - AM2 + ECS KN3-SLi2 Mobo CPU - Athlon dualcore 4600 + AM2 Hűtőborda - Artic cooler pro 64 (óriási dolog) Egészségére Nic .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Maplin használt készlet a felszerelési zárójelben AM2 kártyákat. Havn't volt a helyén egy ideig, de érdemes kíváncsi.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| így van ez, mint egy ilyen pushpin ezek? ha igen, akkor próbálja meg ragasztja vissza, vagy valami, de azt hiszem, meg fogja likly jobban ki egy új heast mosogató és ventilátor
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt hiszem, az a műanyag tulajdonosa a tényleges alaplapot is, ha ő volt a ragasztó, hogy azt kell használni, nem oldószer alapú ragasztóval, mert enyvek superglue fog enni, mint az áramköri kártyákat és akkor le kell cserélnie az alaplap
| |||
| |||
| o OK |