![]() |
|
| |||
| |||
| הי, זה אני בבוקר פנה במחשב שלי להפתעתי הכיור החום נפל בדיוק על זה לבד, מסתבר כי אחת המחזיקים lugs Heatsink למטה יש התיז ישר, האם מישהו יכול להגיד לי מה זה נקרא צלחת ואיפה אני ימצא אחד חדש. Mobo - AM2 + ECS KN3-SLi2 Mobo מעבדים - Athlon dualcore 4600 + AM2 קירור - ארטיק קריר פרו 64 (דבר מסיבי) לחיים NIC .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Maplin נהג המניות בסוגריים גובר על לוחות AM2. Havn't באתר שלהם כבר זמן אבל זה שווה את חוטמי.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אז זה כמו אחד מאותם אלה נעץ? אם כך אתה יכול לנסות להדביק אותו שוב או משהו, אבל אני חושב שאתה תהיה הכי likly עדיף עם כיור heast ו אוהד חדש
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני חושב שהוא נמצא על מחזיק פלסטיק על לוח האם בפועל עצמו, אם הוא היה דבק זה הוא היה צריך להשתמש בדבק שאינו מבוסס ממס משום דבקי כמו superglue יאכלו לתוך מעגלים ואז הוא יהיה צורך להחליף את לוח האם
| |||
| |||
| O אישור |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Overclocking ואת החום. | rbscooby | CPUs, Motherboards & RAM | 23 | 6 יוני 2008 12:57 |
| מחממים כיור תרמית גריז | dmdougie | כללי חומרה צ 'אט | 7 | 29 מאי 2008 06:00 |
| PSU, GPU, CPU ו משטף | אלכס | מקרים & ספקי כוח | 7 | -10 מרץ 2008 00:12 |
| CPU חום | Aners92 | CPUs, Motherboards & RAM | 1 | 21st ינואר 2008 15:24 |
| מחממים חקירה | louhmaylin | CPUs, Motherboards & RAM | 5 | 9th ינואר 2008 19:11 |
| שרשרת כלים | |
| |