![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Šis Mornin i įjungtas mano PC ir mano nuostabai šilumos šalintuvo tiesiog nukrito ant jo paties, paaiškėja, kad vienas iš antgaliai, kad surengti HEATSINK nustatytas jau išpirko tiesiai išjungti, Can anyone tell me, kas tai plokštė yra vadinamas ir kur noriu rasti naują. MOBO - AM2 + EKS KN3-SLi2 MOBO CPU - Athlon dualcore 4600 + AM2 Radiator - Artic cooler PRO 64 (masinis dalykas) Į sveikatą Nieko .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Maplin naudojamų riedmenų tvirtinimo kronšteinai AM2 lentos. Havn't buvo savo svetainę, o bet verta smalsus.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| todėl tai, kaip vienas iš tų Spraudīte kokius? jei taip, galite pabandyti klijus ji atgal ar kažką, bet manau, kad jums labiausiai likly geriau tiktų naujų heast kriauklė ir ventiliatorius
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš manau, kad jis yra apie plastikinių savininko faktiškai plokštė pati, jei jis buvo su klijais tai jis turės naudoti be tirpiklių, kurių klijai, nes klijai kaip superglue valgyti į plokštės ir tada jis turės pakeisti pagrindinę plokštę
| |||
| |||
| o OK |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Overclocking ir šilumos. | rbscooby | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 23 | 6 birželis 2008 12:57 |
| Heat Sink THERMAL GREASE | dmdougie | General Hardware Chat | 7 | Gegužė 29, 2008 06:00 |
| PSU, GPU, CPU ir virtuvės kriauklė | Alex | Cases & Power Supplies | 7 | Kovas 10, 2008 00:12 |
| CPU šilumos | Aners92 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | 21 sausis 2008 15:24 |
| Šilumos zondas | louhmaylin | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 5 | 9 sausis 2008 19:11 |
| Temos įrankiai | |
| |