![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć, To i poranek okazało na moim komputerze i ku mojemu zdziwieniu radiatora tylko spadł na nią własne, okazuje się, że jednym z występów, które posiadają radiator w dół jest zrobione prosto, Czy ktoś powiedz mi, co to płyta nazywa się i gdzie znajdzie nową. Mobo - AM2 + ECS KN3-SLI2 Mobo CPU - Athlon DualCore 4600 + AM2 Radiator - Artic Cooler PRO 64 (massive Thing) Wiwaty Nic .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Maplin wykorzystywane do ręki uchwytów do mocowania płyt AM2. Havn't był na ich miejscu na jakiś czas, ale warto nosey.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tak to jest jak jeden z tych nich pinezki? jeśli tak, to można spróbować przykleić go ponownie lub czegoś, ale myślę, że będzie najbardziej likly się lepiej z nowym umywalka heast i wentylator
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myślę, że jest o posiadaczu tworzyw sztucznych na rzeczywistych płyta się, gdyby do połączenia go będzie musiał korzystać bez względu na bazie rozpuszczalnika klej kleje superglue jak będzie jadł do podzespołów elektronicznych, a następnie będzie musiał wymienić płytę główną
| |||
| |||
| o ok |