![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar, To ráno som sa obrátil na mojom PC a k môjmu prekvapeniu tepla umývadlo prostě spadol na nej samotnej, sa ukáže, že jeden z oka, ktoré drží chladič nadol má prasklo rovno vypnúť, Môže mi niekto povedať, čo to doska sa menuje a kde bych nájsť novú. Mobo - AM2 + ECS KN3-SLi2 Mobo CPU - dualcore Athlon 4600 + AM2 Chladiče - Artic cooler pre 64 (masívna vec) Na zdravie Nič .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Maplin použité na akciové montážneho zátvorke za AM2 dosiek. Havn't bol na ich mieste vo chvíli, ale stojí to za jeden zvědavý.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tak je to ako jedna z tých pushpin ty? Ak áno, môžete sa pokúsiť ju späť na lepidlo, alebo tak niečo, ale myslím, že vám bude najviac likly lepšie s novým heast umývadlo a ventilátor
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslím, že je o plastové držiteľa na skutočnej doske sám, keby bol na lepidlo, že on by potrebné použiť non-rozpúšťadlom lepidlo založená preto, lepidlá, ako lepidlo bude sužovat obvodmi a potom budete musieť vymeniť základnú dosku
| |||
| |||
| o ok |