![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, Овај морнин И окрену на мој пц и на моје изненађење за хладјење само на њу пао офф сопствену, испада да је један од лугс да држите хеатсинк доле има снаппед равно офф, Моћи било ко реците ми шта то тањир се зове и где бих пронаћи нову. Мобо - АМ2 + ЕЦС КН3-СЛи2 Мобо ЦПУ - Атхлон дуалцоре 4600 + АМ2 Хеатсинк - арктички бувара про 64 (масивне ствар) Живели Ниц .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Маплин навикнут залиха у загради за монтажу АМ2 заједнице. Хавн'т био на њиховим страницама за неко време, али то важи радознало.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| тако да је то као један од оних прибадача оне? ако је тако можете покушати љепило назад на или нешто, али мислим да ће већина ликлы бити боље са новим хеаст судопер и вентилатор
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мислим да је он у о пластичном држачу на самој матичној плочи стварна, да је то он на љепило би требао користити нон-солвентну заснива љепило јер лепила као што ће јести суперглуе заједнице у круг и тада ће требати заменити матичну плочу
| |||
| |||
| о ок |