![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Bu mornin i benim pc açık ve benim için sürpriz soğutucu sadece üzerine düştü, bakılırsa, bir lugs bu hemencecik tersledi sahip soğutucu basılı tutun, kendi Kimse ne bu plaka ve denir Nerede bir yenisini bulur bana söyleyebilir misiniz. Mobo - AM2 + ECS KN3-SLi2 Anakart Cpu - Athlon 4.600 DualCore + AM2 Soğutucu - Artic cooler pro 64 (büyük şey) Peynir Nic .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Maplin AM2 anakartlar için montaj destekleri stok için kullanılır. Havn't bir süre içinde kendi sitelerinde yapılmış ama meraklı bir değer.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| bu yüzden bir o raptiye olanlar gibi mi? öyleyse sen tutkal geri veya bir şey ama en likly daha iyi bir yeni heast lavabo ve fan ile olacağını düşünüyorum deneyebilirsiniz
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer o çünkü Superglue gibi yapıştırıcılar devre kartlarına içine ve sonra anakart değiştirmeniz gerekir yerler onu o olmayan solvent bazlı tutkal kullanmak gerekir tutkal için vardı sanırım gerçek anakart kendisi hakkında plastik tutucu üzerinde, düşünmek
| |||
| |||
| O tamam |