![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, Сьогодні вранці я ввімкнув свій комп'ютер і, на мій подив радіатор просто впав на нього власний, то виявляється, що один з виступів, які тримають радіатор вниз зламалася прямо, Може хто-небудь сказати мені, що ця платівка називається і де я хотів би знайти нову роботу. Mobo - AM2 + ECS KN3-SLI2 Mobo Cpu - DualCore Athlon 4600 + AM2 Радіатор - кулер Artic Pro 64 (масові речі) Ура Nic .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Maplin використовується для складу монтажних кронштейнів для AM2 плати. Havn't були на їхньому місці в той час, але це коштує носатий.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| тому що це одне з тих канцелярська кнопка які? У цьому випадку ви можете спробувати приклеїти його назад або щось, але я думаю, що ви самий likly краще з новою heast раковину і вентилятор
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я думаю, що він знаходиться на відносно пластиковий тримач на фактичної плати собі, якщо б він приклейте її йому необхідно використовувати не-клей на основі розчинника, оскільки, як клей суперклей буде їсти на платах, а потім йому доведеться замінити материнську плату
| |||
| |||
| O OK |