![]() |
|
| |||
| |||
| Аз съм в процес на изграждане на нов компютър, специално създадени за игри. Сега, имам нужда от един процесор, който е между $ 100 - $ 200. Аз съм доста нови за този тип неща, но аз щях за Intel Quad Q6600, който е само $ 199. Сега трябва да бъда честен Искам нещо малко по-евтино, и аз се чудех дали бихте могли да ми дадете някакъв съвет. Благодаря за помощта |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако все още незадоволително четирибандов, но за игри, не трябва rearly четирибандов, освен ако ще се прави VID и т.н., както и, че е най-евтиният proccesor наоколо. Ако само игрални отиде за нещо от тук вероятно ще бъде най-добре. Ако имате нужда от повече съвети по кои точно една страна, да се върне.
| |||
| |||
| Благодаря за съдействието момчета. Но сега просто се нуждаят от дънната платка. Аз наистина не съм сигурен какво да се получат. Това ще бъде съчетано с E8400 (благодаря ти). Макс Искам да прекарам е $ 120. Наистина не може да намери нещо евтино и добро, защото, когато прочетох коментарите, той ме убеждава да не го купи. |
|
| |||
| |||
| Сега, може да ви моля да ми кажете дали това би било разумна дъното? http://www.tigerdirect.com/applicati...757&CatId=3507 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Честно казано, че дъното е много лоша идея. Micro-ATX, което е само наистина полезно за медиен център PC (и топлинна енергия ще бъде повече проблем с ограничен размер на платката). И това е VIA чипсет. Сериозно, стойте далеч от VIA за игри строя. Имате голям нос на Asus P5-E. Превъзходно борда, достатъчно евтини и това е p35 чипсет.
|
| |||
| |||
| Да, Алекс Както каза Micro-ATX не е добра идея, освен ако пространството е истинския проблем, и властта не е така. Също така с само с 2 RAM слотове, те ще бъдат най-likly само един канал, което означава, че ще бъде по-бавно от нормалното дискусии ATX, които ще работят дуел-Channel. |