menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základní desky & RAM

Register

Nápověda!

Reply

Thread Nástroje
Old 19 června 2008, 09:47
Nový člen skupiny

Default Nápověda!

Jsem v procesu budování nového počítače, speciálně pro hraní her. Teď jsem třeba procesor, který se pohybuje mezi $ 100 - $ 200. Jsem si na tento nový druh věci, ale já jsem šel pro Intel Quad Q6600, který je jen 199 USD. Nyní má být upřímný chci něco trochu levnější, a mě by zajímalo, zda by mi dát nějaké rady.

Díky za pomoc
Old 19 června 2008, 10:09
Dárce Skupina

Default Nápověda!

Pokud váš stále chtějí quad, ale pro hraní her, nebudete potřebovat rearly quad, pokud vám bude vid renderování atd. stejně, to je nejlevnější proccesor okolí. Kdyby jen herní jít na něco z tady bude pravděpodobně vaše nejlepší sázka. Pokud potřebujete více informací ohledně přesně, který z nich, vrať se.

Můj systém: První OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základní deska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Paměť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palubě
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chlazení:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Síť / Internet:
na palubě / údajně 10Meg panna kabel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operační systém (y):
XP Home
Old 19 června 2008, 10:25
Člen Skupina

Default Nápověda!

Chtěl bych jít na E8400

Lepší pro hraní her a můžete snadno přetaktovat na vyšší rychlost, pokud potřebujete.
Old 19 června 2008, 12:53
Nový člen skupiny

Default Nápověda!

Díky za pomoc chlapci. Ale teď už stačí jen základní deska. Jsem opravdu nevím, co dostat. Bude to dvojice s E8400 (děkuji). Max chci věnovat, je 120 dolarů. Nemůže najít něco opravdu levné a dobré, protože když jsem četl recenze, to mě přesvědčuje o tom, aby si ji koupili.
Old 19 června 2008, 13:16
Dárce Skupina

Default Nápověda!

Pravděpodobně některá z tito P35 je velmi dobrá, a za velmi dobrou cenu, já nevím co ještě budete potřebovat, tak buď budete muset psát, co dalšího je třeba tady, nebo si prostřednictvím tohoto seznamu zjistit, který z nich má všechny , které potřebujete.
Old 19 června 2008, 15:17
Nový člen skupiny

Default Nápověda!

Nyní, mohl byste mi prosím řekněte, pokud by to bylo rozumné mobo? http://www.tigerdirect.com/applicati...757&CatId=3507
Old 19 června 2008, 16:47
Dárce Skupina

Default Nápověda!

Upřímně řečeno, že mobo je velmi špatný nápad.

Micro-ATX, která je pouze skutečně užitečné pro mediální centrum pc (a teplo bude větší problém s omezenou velikost PCB).

A je to přes chipset. Vážně, drž se dál od VIA pro hraní stavět.

Mají zvědavý na Asus P5-E. Skvělá deska, levné dost a je to P35.

-Kanoakavirus

Můj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základní deska:
Asus P5K Premium
Paměť RAM:
2GB vládce 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladování. 2TB int skladování
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chlazení:
AC7
Síť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operační systém (y):
Vista 32P
Old 19 června 2008, 16:56
Dárce Skupina

Default Nápověda!

Ano, stejně jako Alex řekl, Micro-ATX, není dobrý nápad, není-li prostor je skutečným problémem, a moc není. Také se pouze s 2 RAM sloty, budou nejvíce likly být pouze jeden kanál, což znamená, že bude pomalejší než běžné ATX desky, která bude provozovat Duel-Channel.
Reply

Register

Záložky
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.