![]() |
|
| |||
| |||
| Jsem v procesu budování nového počítače, speciálně pro hraní her. Teď jsem třeba procesor, který se pohybuje mezi $ 100 - $ 200. Jsem si na tento nový druh věci, ale já jsem šel pro Intel Quad Q6600, který je jen 199 USD. Nyní má být upřímný chci něco trochu levnější, a mě by zajímalo, zda by mi dát nějaké rady. Díky za pomoc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud váš stále chtějí quad, ale pro hraní her, nebudete potřebovat rearly quad, pokud vám bude vid renderování atd. stejně, to je nejlevnější proccesor okolí. Kdyby jen herní jít na něco z tady bude pravděpodobně vaše nejlepší sázka. Pokud potřebujete více informací ohledně přesně, který z nich, vrať se.
| |||
| |||
| Díky za pomoc chlapci. Ale teď už stačí jen základní deska. Jsem opravdu nevím, co dostat. Bude to dvojice s E8400 (děkuji). Max chci věnovat, je 120 dolarů. Nemůže najít něco opravdu levné a dobré, protože když jsem četl recenze, to mě přesvědčuje o tom, aby si ji koupili. |
|
| |||
| |||
| Nyní, mohl byste mi prosím řekněte, pokud by to bylo rozumné mobo? http://www.tigerdirect.com/applicati...757&CatId=3507 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Upřímně řečeno, že mobo je velmi špatný nápad. Micro-ATX, která je pouze skutečně užitečné pro mediální centrum pc (a teplo bude větší problém s omezenou velikost PCB). A je to přes chipset. Vážně, drž se dál od VIA pro hraní stavět. Mají zvědavý na Asus P5-E. Skvělá deska, levné dost a je to P35.
|
| |||
| |||
| Ano, stejně jako Alex řekl, Micro-ATX, není dobrý nápad, není-li prostor je skutečným problémem, a moc není. Také se pouze s 2 RAM sloty, budou nejvíce likly být pouze jeden kanál, což znamená, že bude pomalejší než běžné ATX desky, která bude provozovat Duel-Channel. |